dissabte, 16 de juliol del 2011

LA JUDITH I LA LAIA ALS CAMPIONATS D'ESPANYA DE XC A CASPE

Avui s'han disputat a Caspe (Aragó) els Campionats d'Espanya XC en categoria cadet, tant femení com masculí. Les corredores del SERINYÀ-CÀRNIQUES JUIÀ hi anaven convocades amb la selecció catalana, en condició de campiona i subcampiona de Catalunya de la especialitat, essent les dues úniques corredores femenines de XC de la selecció.

La Judith ha firmat un tercer lloc en uns Campionats d'Espanya!!! FELICITATS!!!!
La sortida es donava a les 10 del matí, en total 16 corredores de set comunitats autònomes de l'estat espanyol es disputarien el títol de Campiona d'Espanya. El circuit no era el més adient, doncs no s'adaptava gens a les carecterístiques de les corredores del SERINYÀ però el circuit es per tothom igual i no és motiu de queixa, tan sols ens hagués agradat que tingués quelcom més de 25 m. de desnivell positiu!!!!....i que tingués alguna dificultat tècnica més, resumint que era un circuit tot pista de 3 Km. on les corredores tenien de fer-hi 5 voltes.

Les germanes Fores han aconseguit la segona posició per equips. ENHORABONA!!!!!
Després d'una molt bona sortida, on en els primers metres la Judith i la Laia anaven en el grup capdaventer, a mesura que passaven les voltes, les forces han anat minvant a totes les corredores i ha estat a la 4a volta que la Judith s'ha fet amb la tercera posició que no ha abandonat fins al final.

A l'arribada a meta amb la senyera.....
La victòria se l'ha emportat, la que era fins avui l'actual campiona d'Espanya, la corredora d'Astúries, Alicia Gonzalez, la 2a posició ha estat per l'Andrea de Diego de la comunitat de Castilla-Leon.

La Judith a la cursa de Caspe.
La Laia tot i la punxada d'ahir a última hora quan estava inspeccionant el circuit no ha tingut cap més problema mecànic i ha acabat rera la seva germana en 4a posició.


La Laia en un moment de la cursa d'avui.
Aquests dos resultats (3a i 4a) han fet que a la classificació general per equips empatessin les dues seleccions, la catalana i la de Castilla-Leon però la primera posició se l'han emportat les manxegues per millor combinació de  resultats (2a i 5a).
Al final, no s'ha guanyat el Campionat d'Espanya però ens en anem de Caspe amb tres medalles: un tercer lloc, un quart i la segona posició per equips.....i el més important, amb molta il.lusió per seguir donant guerra amb les NINER.

CC Serinyà.






2 comentaris:

Clara ha dit...

La Judith i la Laia, son i seran al futur del mountanbike, si continueu gaudint d’aquet esport sense pressions , sense obligacions, podeu arribar molt lluny, però sobretot en molt de seny i no deixeu als estudis …Una abraçada família Fores muacs

Anònim ha dit...

I have been exploring for a little bit for any high quality articles or
blog posts in this sort of space . Exploring in
Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Studying this
information So i'm happy to exhibit that I've a very good uncanny feeling I
found out exactly what I needed. I most for sure will make sure to do not put out of your mind this site and provides it a glance
on a constant basis.

Here is my website best cellulite treatment