dilluns, 30 de març del 2009

En J. Nicolas i en X. Roca desafiant el mal temps disputan el Caixa a Fornells on Ismael Ventura guanya en categoria Elit.

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

Si hi ha un equip que aquest 2009 aposta clarament pel Caixa de Girona de BTT és el Bicicletes Esteve. Ahir, sense Marc Trayter, que ja aspira a fites més altes, havia d'aprofitar l'oportunitat per ensenyar les seves cartes, i ho va fer. Ismael Ventura, el campió del 2008, va fer tota una demostració de força i equilibri en un circuit completament enfangat per culpa de la pluja. De fet, poques hores abans de l'inici de la prova els organitzadors encara es plantejaven suspendre-la. L'arribada massiva de participants, fins a 300, va convèncer tothom que valia la pena donar el tret de sortida.
L'únic corredor que va poder seguir Ventura va ser el nou fitxatge d'aquesta temporada del Bicicletes Esteve, Freixer, que és la bala que té en la recambra l'equip baix-empordanès per si li passa alguna cosa al líder natural. Oriol Morata, que el 2008 va perdre el Caixa de Girona per només un punt, ahir va ser tercer.
El corredor de l'equip local Ambisist Marc Casellas va ser el vencedor de la cursa de la categoria júnior, i Joan Aguilera, del Baix Ter, va ser el millor cadet. Entre les noies, la barcelonina Núria Lauco va ser la més regular.