![](http://3.bp.blogspot.com/_0bgtjd5ySIc/Sed8yoU_N6I/AAAAAAAAAIc/bbMuhjmBL-k/s400/GetAttachment%5B1%5D.jpg)
Pop picant de La Gomera
(font: llibre Hecansa, La Gomera)
Ingredients:
1 pop mitjà (1,5 kg)
1,5 pebrots vermells
1,5 cebes y 2 tomates
9 dents d’all
Pebre vermell picant (1cullerada de postres)
Julibert (poc)
Oli i sal
Vi blanc (3 copes)
1 pebrot canari anomenat “de la puta madre” (sidereta per nosaltres)
(font: llibre Hecansa, La Gomera)
Ingredients:
1 pop mitjà (1,5 kg)
1,5 pebrots vermells
1,5 cebes y 2 tomates
9 dents d’all
Pebre vermell picant (1cullerada de postres)
Julibert (poc)
Oli i sal
Vi blanc (3 copes)
1 pebrot canari anomenat “de la puta madre” (sidereta per nosaltres)
Elaboració:
1. El pop ha de ser congelat, així les fibres es trenquen i tindrem una carn menys dura (2 dies de congelació)
2. Una vegada descongelat fem el què en cuina s’anomena “espantar el pop”, o sigui, agafat pel cap el submergim amb aigua bullent 4 vegades, deixant-lo dins uns 3 segons, acte seguit ja el podem deixar coure
3. el temps de cocció és de 40 minuts, quan acabi la cocció el deixem 15 minutos en la seva aigua i tapat
4. el treiem, el trossegem i el reservem en un plat
5. es piquen: cebes, alls, pebrots i tomates; els fregim
6. quan estigui gairebé feta la salsa hi afegim el julibert, el pebre vermell picant, la sidereta i una mica de vinagre
7. llavors incorporem el pop, li donem unes quantes voltes en la salsa i el cobrim de vi
8. es deixa guisar entre 5 i 7 minuts a foc lent
9. s’acompanya amb patates bullides amb pela partides per la meitat i mullades amb la mateixa salsa que acompanya el pop
Nombre de racions: 4 o 5
Temps de cuinat: 1:10 hores
Preu de la recepta: 16,15 euros
1. El pop ha de ser congelat, així les fibres es trenquen i tindrem una carn menys dura (2 dies de congelació)
2. Una vegada descongelat fem el què en cuina s’anomena “espantar el pop”, o sigui, agafat pel cap el submergim amb aigua bullent 4 vegades, deixant-lo dins uns 3 segons, acte seguit ja el podem deixar coure
3. el temps de cocció és de 40 minuts, quan acabi la cocció el deixem 15 minutos en la seva aigua i tapat
4. el treiem, el trossegem i el reservem en un plat
5. es piquen: cebes, alls, pebrots i tomates; els fregim
6. quan estigui gairebé feta la salsa hi afegim el julibert, el pebre vermell picant, la sidereta i una mica de vinagre
7. llavors incorporem el pop, li donem unes quantes voltes en la salsa i el cobrim de vi
8. es deixa guisar entre 5 i 7 minuts a foc lent
9. s’acompanya amb patates bullides amb pela partides per la meitat i mullades amb la mateixa salsa que acompanya el pop
Nombre de racions: 4 o 5
Temps de cuinat: 1:10 hores
Preu de la recepta: 16,15 euros
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada