dilluns, 4 de maig del 2009

Crònica i més fotos Caixa Girona Figueres

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

Ahir al matí es va disputar després d'uns anys d'absència, una prova del Caixa Girona a la capital de l'Alt Empordà. Sota un sol de justícia, amb una lleugera però incessant tramuntana i una cursa de quads que es feia al cantó mateix del circuit. Es va donar la sortida esglaonada a partir de les 9 del matí a totes les categories. El circuit envoltava el Castell de Sant Ferran que era molt trenca-cames i no tenia cap dificultat tècnica ni cap pujada de rellevància però sí perillositat. La velocitat que s'agafava amb la bici era prou important doncs el circuit era molt ràpid. A resultes d'això el nostre company i amic de Serinyà, l'Oscar Espinar (CC Banyoles) va caure, amb tan mala fortuna de trencar-se el nas, i donar-nos un espant a tots, des de el CC Serinyà li donem molts d'ànims perquè es restableixi ben aviat.

Bon bagatge dels nostres corredors que han assolit dos podiums, segona i tercera posició (Laia i Judith Fores, respectivament) i tres llocs entre els 15 primers, com a resultats més destacats.
En la cursa de Veterans/Esplais, tot i una greu errada en la sortida, on no hi havia cap comissari que indiqués la trajectòria del circuit, la qual cosa va provocar que el grupet capdavanter s'equivoqués en la primera corba, de manera que, gairebé tots els favorits van quedar relegats a les últimes posicions tot just començar, amb l'inconvenient d'haver d'avançar a tot el pilot en un circuit on hi havia molt poc espai per fer-ho.

Tot i una forta caiguda, en Joan Nicolàs ha aconseguit l'onzena posició de la cursa, alçant-se a la 5ª posició de la general. Per la seva part en Xavi Roca, company d'equip d'en Joan ha entrat en una meritoria 14ª posició i està a tant sols 12 punts d'en Joan a la classificació general (sisè de la general final).
En la cursa de Fèmines Infantils, ha estat el duel de gairebé cada setmana, amb victòria final per l'Ariadna Trias del Sarfa, per tant sols 39 segons de diferència amb la Laia i 1,50 amb la Judith. Destacar l'indisposició de la Judith per problemes físics que en el trancurs d'aquesta setmana intentarà solucionar.

Felicitats a tots, ens veiem a Tossa de Mar.

CC Serinyà