dimarts, 19 de maig del 2009

Entrega de trofeus temporada 2008 a Platja d'Aro


La Laia i la Judith reben el trofeu i el maillot de campiones
Amb el regidor d'esports de Platja D'Aro i el delegat d'esports
de la Generalitat, Sr. Josep Saguer.
Foto de cloenda, amb els campions de totes les
categories.
Aquest pasat Diumenge es va celebrar al Pavelló Municipal de Platja d'Aro la festa del ciclisme gironí amb l'entrega dels trofeus i maillots de campions de la temporada 2008. Entre les autoritats assistents hi havia Carme Mir, Regidora del Ajuntament de Platja d’Aro, Josep Saguer delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Lluís Barba de UFEC, Xavier Ferrer de Caixa Girona, Juama de Clínica Onyar i membres de la FCC i Delegació de Girona.

Les corredores del CCSerinya-CeNDieF, Judith i Laia Fores van pujar al podi en totes les categories que van participar l'any pasat. A la Copa Gironina cal destacar la victòria absoluta en categoria fèmines cadet de la Judith F. i el segon lloc de la Laia F. En el Caixa Girona un segon i un tercer lloc final respectivament no està gens malament i si hi afegim el segon i el quart lloc als Campionats de Catalunya disputats a Lliçà d'Amunt ens fa dir que el rendiment de les corredores en el 2008 va ser, si més no, espectacular.

Desitgem que aquest 2009 sigui igual de bo en resultats o millor que el 2008, de moment el Campionat i sub-campionat de Catalunya escolar de BTT ja el tenim al sac.
Els patrocinadors del CC Serinya volen felicitar-vos pels èxits obtinguts.

FELICITATS NOIES!!

Junta CC Serinya-Cendief

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats i cap a la consecució de més victòries!!!