diumenge, 21 de juny del 2009

FOTOS i CRÒNICA DEL CAIXA GIRONA A PORQUERES

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

Avui el Caixa Girona tocava a prop de casa, Porqueres, el circuit ens el coneixiem prou d'haver-hi corregut en d'altres edicions. En la matinal d'avui l'organització ha canviat el sentit i el recorregut i a diferència d'altres anys no hi havia gaire pujada i sí una mica de pista. També ens hem trobat amb corriols nous i molta ombra durant la cursa, cosa que hem agraït.
La cursa d'èlits l'ha guanyat Ismael Ventura seguit de l'Oriol Morata. En categoria Master-40 el vencedor ha estat en Miquel Prat i en cadets el millor ha estat en Jordi Quintanas.
Anem al gra, pel que fa als nostres corredors, avui al nostre equip hi faltaven per absència en Xavi Roca i en Jaume Vilar que tenien compromisos familiars.
Les corredores del CC Serinya-cendief han tornat a pujar al podi (Judith 2ª i la Laia 3ª). El president del nostre club, Joan Nicolas ha entrat en una molt meritòria 13ª posició.
Aquest resultat d'en Joan, l'enfila fins la 7ª posició de la general, seguit a molts pocs punts d'en Xavi Roca que ocupa la 8ª plaça. Destacar tambe la 8ª posició a la general en categoria Master-50 d'en Jaume Vilar encara que avui no hagi corregut i la 17ª d'un servidor. En quant a les més petites del club dir que la Judith Fores segueix a la 2ª posició de la general en Fèmines Infantil i que la seva germana Laia Fores la segueix a la 3ª posició a molts pocs punts.
FELICITATS A TOTS!!
Recordar que la propera cita és el 28.06 a Vilajuiga.
CC SERINYA-CENDIEF
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing




BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

com sempre les millors fotos del Caixa Girona les vostres ... un plaer haver-vos conegut Familia , molta Salut i Gasss.

Xavi " el maasai "

Josep Codinach ha dit...

Nanu! no diguis que no miro el blog... a viam si em passes la foto que sortim les dos capos, el capo vermell i en capa jajajaajaja que la penjo el blog quan torni d'alla baix!

Josep Codinach ha dit...

Xavalote! no et queixis que no miro el blog eh... a veure si em passes la foto que surto em les dos capos de casa teu, el capo vermell i en capa!! jajajaaj bé parlem!

XAVI NOVELL ha dit...

MOLTA SALUT PER PODER SEGUIR TIRANT LES MILLORS FOTOS DEL CAIXA....records!

Paco ha dit...

Moltes gracies per les vostres fotos.Y feliçitacions
a tota la gent del club..!!!

Paco & Impuls Medes.