dilluns, 1 de juny del 2009

Socis del CC Serinya participen a la Cavallada 09 de St. Joan de les Abadesses

Ahir Diumenge tocava matinar. Una colla d'amics i socis del CC Serinya vam quedar a primera hora del matí a la betzinera de Serinyà per anar plegats a IV Cavallada de St. Joan de les Abadesses.
No us confoneu, es diu cavallada pero s'ha de fer el recorregut en bici, no en cavall. Dit això i bromes a part, destacar la molt bona organització de la prova per part del UE Sant Joan, com a exemple dir-vos que en el recorregut llarg (38 Km. i 1500 m. de desnivell) ens vam trobar fins a 4 avituallaments (sòlids, líquids, butifarres, fuet, galetes.....de tot) i al final de la prova s'obsequiava a cada participant amb un maillot commemoratiu.

Destacar l'alta participació de socis del CC Serinya. Us adjuntem document gràfic, moments abans de la sortida, gràcies a la càmara de fotos que portava en Lluis Mach, doncs avui la nostra fotògrafa oficial, la Rosa no ha pogut venir.

Fins a 12 incondicionals socis ens desplaçàvem fins a St. Joan per participar en aquesta dura prova demostrant una vegada més que som un grup d'amics del Pla de l'estany units pel nostre club i la BTT.

Res més, companys, donar-vos les gràcies des de la junta a tots els socis per haver respost de manera masiva a la convocatòria del club i a la participació d'aquesta marxa defensant els colors del CC Serinya.
CAVALLADA 2009


Us deixo el track de la ruta, per si us la voleu baixar del blog.
Seguiu així que sou els millors!!!!!!!!!
CC Serinya