dimarts, 21 de juliol del 2009

Aquest Divendres 24 de Juliol, II sortida nocturna 2009

Aquest divendres 24 de Juliol tornarem a disfrutar d'un altre nit màgica: corriols, nit, suor, pedals, guineus, sopar, amics, senglars..... combinació perfecte!
Es així com el CC Serinyà vol compartir amb els socis, amics, coneguts, saludats, simpatitzants, vaja tothom, aquesta marxa nocturna. Tenim pensat fer una sortida asequible per tots, el que importa aquest dia es per sobre de tot, pasar-ho be.
Quedarem a les 19:30h. a Bombes Espa o l'antic Leritz, com volgueu dir-ho, per agafar la carretera que ens portarà gairebé fins a l'alt de Rocacorba i així poder afrontar la baixada cap a Granollers de Rocacorba amb llum natural. A mitja sortida tenim encarregat un sopar de germanor a Can Perot, amb refrescada inclosa a la piscina que ens tenen preparada cada any. Després de la vetllada ja decidirem cap on tirem.
Penseu en portar roba de recanvi per després del sopar que encara ens quedaràn uns quants Km's de ruta de tornada cap a casa. Porteu lluminària, piles, calers i recanvis per la bici (càmeres, bomba..etc)
Tindrem un vehicle de suport que ens acompanyarà gairebé tota la ruta. Podrem donar-li les bosses i motxilles al punt de sortida (Leritz) per així no anar carregats tot el camí.
Encara que diu en Molina que ve una onada de calor no està de més que porteu alguna cosa fina d'abrigar, que a la matinada refresca.

Res més, esteu tots convidats aquest proper divendres a la II sortida nocturna del club
Recordeu:
19:30 al Leritz (es prega puntualitat suïssa)
Portar:
bici de BTT, tanga, bikini o banyador...o no, calers, recanvis, ganes de pedalar i sobre tot moltes ganes de passar-ho bé.
Fins divendres doncs!!
CC Serinyà