diumenge, 23 d’agost del 2009

VICTORIA DE LA JUDITH FORES A LA III CURSA "PAS DELS LLADRES" DE PLANOLES.

Ahir dissabte 22 d'Agost, 14 socis del CC Serinyà ens vam desplaçar fins a Planoles, població que està situada entre Ripoll i Puigcerdà, als Pirineus, per disputar la 3ª edició de la cursa "Pas dels lladres".
LES DADES:

Molt puntuals i amb una temperatura de 12º l'organització va donar la sortida a uns 100 "bikers" que disputarien una cursa molt dura i exigent.
L'equip del CC Serinyà va idear una estrategia pensant només en que la Judith acabés la cursa per sobre de tot, però la sorpresa ens va arribar al final en forma de victòria.
Perquè us feu una idea de la duresa d'aquesta cursa, dir-vos que en la categoria de les noies hi habia inscrites 4 fèmines, i per la fisonomia de les "bikers", no crec que tinguessin 14 anys com la Judith, després de pedalar més de 5 hores només va acabar la nostre corredora, en fèmines-élit.
L'ALTIMETRIA:

Remarcar la gran tasca d'en Joan Nicolàs que va estar en tot moment amb la corredora del CC Serinyà perquè es pogués emportar aquest preuat triomf. Val a dir que en Joan va sacrificar la seva posició per acompanyar a la Judith i així ajudar-la a portar un bon ritme de cursa i al final un nou èxit a les vitrines del nostre club.
EL TRACK:

La cursa ha estat dura, dura, ja que en tan sols 45 km. de recorregut hi havia un desnivell acumulat de 1.850 mts i la part més baixa estava a 1.200 mts. La més alta a prop de 2.600 mts, les pujades eren eternes i les baixades precipicis, molta trialera i corriol tècnic amb un paisatge espectacular.
Jo, que tècnicament no vaig gens sobrat, he patit a les trialeres de baixada, sort que he anat amb el meu container-PIVOT, no em puc imaginar si hagués afrontat aquesta cursa amb la Merida rigida...uf!!
El clima, de tot, fresqueta a primera hora, calor, sol, vent i una mica de pluja després de dinar.
Els companys d'equip molt contents per la victòria i també per com els hi ha anat a tots, sense cap averia ni caiguda i amb ganes de tornar-hi l'any vinent.

En acabar la cursa tota la colla vam anar a celebrar la victòria amb un dinar al bonic poble de Ventolà.
Les dades de la cursa són aquestes:
Distància: 45,06 kilòmetres
Alçada Mín.: 1.177 metres
Alçada Màx.: 2.540 metres
Desnivell positiu acumulat: 1.788 metres

FELICITATS PER AQUEST NOU ÈXIT!!

CC Serinyà

3 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Moltes felicitats companys de Serinyà! Una victória més per un gran club. Una abraçada desde l´Empordà! Amatstrong.

BICIOCIMAN ha dit...

L'ENHORABONA PER LA JUDITH I TAMBÉ PER TOTS ELS SERINYANENCS QUE HI HEU PARTICIPAT..!!!!!

Meritxell i Lluis Figueras ha dit...

felicitats a la campiona, aquesta cursa realment era molt i molt dura.
segueix així i arribaràs molt lluny