dimarts, 15 de setembre del 2009

500 participants a la III Desenfrenada de Besalú

El passat 11 de setembre, Besalú va celebrar la III Desfrenada organitzada pel Club de BTT Desfrenats que han vist recompensats els seus esforços amb una merescuda assistència de més de 500 ciclistes.
Amb la idea de convertir aquest dia en el dia de la Pedalada Nacional de Catalunya la pedalada constava de dos circuits un de 32 km i un altre de 22 km per adaptar-se a tots els nivells, envoltats pel marc de la bonica i salvatge zona de Sant Ferriol.
Una llarga pujada per pista va obrir el circuit evitant embussos per agafat tot seguit uns camins nous molt atractius a la Serra del Puig Cornador. Un altre camí netejat per l’ocasió que els ha portat a l’altre vessant, per acabar amb una arribada ràpida fins a Besalú.
Algun tram tècnic i un descens vertiginós, però curt que ha donat “vidilla” a la Diada.
L’organització va oferir una pedalada contra la crisis ja que si estaves federat per 8€ o 13 € si necessitaves assegurança podies gaudir d’un matí complet en BTT amb avituallaments per refer-te durant el camí, dutxes, renta bicis, ATS, un obsequi a l’arribada i una bona botifarrada per tornar a casa ben panxa content.

A continuació us deixem la llista dels primers classificats:

Volta curta
Marc Molas i Esparraguera: 59 m 49s
Alfons Casas i Casasaltes: 1h 6m 40s
Alberto Mendozar i Sillero: 1h 07m 05s

Volta llarga
Xavi Viñas i Massanellas 1h 16m 28s
Cristian Collados i Garriga 1h 35m 24s
Umbert Almenara Verges 1h 35m 35s