dimarts, 22 de setembre del 2009

Cristina Mascarreras (Conor - La Siesta) i Marc Trayter (Northwave) guanyen la sisena prova del Gran Premi Massi-CCI (20-09-2009)


La població d' Àger (Lleida) es despertava aquest diumenge 20 de setembre amb un dia radiant per acollir la sisena prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional. La organització havia preparat un fantàstic circuit de 7km amb molts corriols i senders tècnics enmig del bosc que han fet disfrutar de valent els bikers més tècnics.

En categoria fèmines Elit la mes ràpida havia estat Cristina Mascarreras (Conor La Siesta) amb una cursa força plàcida ja que des del principi ha marcat un bon ritme que ha pogut anar regulant durant tota la cursa. Per darrere seu i amb més de 6' de diferència arribava Mercè Tussell (Ambisist) i la gironina Mariona Càtedra (CCPalautordera) completava el podi femení.


L'actual líder del a competició, el gironí Marc Trayter (Northwave), sortia com a favorit i no ha fallava en aquesta sisena prova, fet que li permetia sumar una victòria més aquesta temporada. La cursa dels èlits es presentava d'allò més disputada amb la presència de Joan Llordella (Ambisist), Israel Núñez (Massi), Ismael Ventura (Bicis Esteve) els quatre primers classificats a la classificació general de la competició.
La proxima cita i ultima d'aquest certamen es el proper 4 d'Octubre a Calaf.