dilluns, 16 de novembre del 2009

El CC Serinyà-CeNDieF amb els millors a l'Hospitalet. (Fotos i Crònica)


Avui Diumenge, 15 de novembre, el circuit urbà de la rambla de la Marina ha acollit el 34è Critèrium Ciclista Internacional Ciutat de L’Hospitalet. Memorial Pedro Zamora Tomás i Manuel Ortega Yeste, que organitza la Unió Ciclista de L’Hospitalet. L’acte esportiu ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Núria Marín. Aquest premi és també Gran Premi de la Diputació de Barcelona i Premi Especial Mundo Deportivo


A les 11 del matí es donava sortida a la categoría d'infantils amb nois i noies que disputarien aquesta cursa a 20 voltes en un circuit totalment planer d'un quilòmetre.

Les corredores del CC Serinyà-CENDIEF, Judith i Laia Fores han fet una bona sortida i han aguantat amb el pilot estoicament les quatre primeres voltes amb els millors, però a mesura que anaven passant les voltes, les cames no els hi responien com elles volien, a més, estaven prenent medicació, el dijous les dues fèmines tenien 40º de febre i va perillar seriosament la seva participació en aquesta cursa.

Finalment la Laia s'ha alçat amb el 3er lloc i la Judith amb el 5è, destacar que la Laia debutava en competició de bici de carretera (ruta) i la Judith era la segona vegada que ho feia. Com tots sabem la seva especialitat és la bici de BTT.

Destacar i agraïr la presència de la campiona baix-empordanesa Cristina Mascarreras i el seu pare Carles, que van aceptar gustosament d'acompanyar-nos a l'Hospitalet i no han parat d'animar a la Judith i la Laia durant tota la cursa.

A la finalització del Criterium, hem pogut fer-nos moltes fotos amb els cracks que avui estaven disponibles per a tothom.

El ciclista murcià Alejandro Valverde, de l'equip Caisse D'Epargne, guanyador de la Volta Espanya i gran triomfador del Critèrium de l’any passat, ha estat la principal atracció de l’edició d’enguany. Altres corredors de primer nivell que hi han participat són Joaquín Rodríguez, Rubén Plaza, Xavier Tondo i Carles Torrent, tots ells antics corredors de la Unió Ciclista L’Hospitalet i que actualment militen en les files dels millors equips del país.

El Critèrium s'ha disputat al circuit de la rambla de la Marina, entre la travessia Industrial i el Merca2 Bellvitge. La presentació dels ciclistes molt puntual ha estat a les 11.45 hores, i a partir de les 12 hores s'ha iniciat la prova d'eliminació que ha guanyat Eduardo Gonzalo (Agritubel). A les 13 hores començava la prova de fons amb esprints puntuables. Ha tingut una durada de 45 minuts més cinc voltes, amb esprints que donaven una puntuació de 5, 3, 2 i 1 punts i puntuació doble al final de la carrera. Aquesta prova de fons ha estat la que ha donat com a guanyador a Xavier Florencio (Cervelo).

En Jordi Sarola del CeNDieF ha vingut a l'Hospitalet per mostrar el seu soport a les corredores del club. Al final de la cursa les ha felicitat efusivament pels resultats obtinguts avui, resaltant l'esforç tot i tenir mermades les condicions fisiques. Així mateix han rebut les trucades d'en Joan Nicolàs i d'en Xavi Roca felicitant-les per tant brillant resultat.

Nosaltres des d'aquí només ens queda que sumar-nos a aquestes felicitacions.

MOLT Bé NOIES!!

CC Serinyà.