dimecres, 16 de desembre del 2009

El soci del CC. Serinyà, Amat Artigas, diumenge va realitzar un dels seus tests a l'estany de Banyoles.


TEST 200 KMS. A L´ESTANY DE BANYOLES, 30 VOLTES, 13.12.2009

Hola companys i companyes, com cada any per aquestes dates començo les meves aventures per l´Estany de Banyoles, marc idil.lic per entrenar pel pla de l´Estany i amb tota una colla de bons companys i companyes que es van afegint al llarg del dia. Avui tocaven 30 voltes amb 200 kms. per recórrer; confirmat el 10 de gener 45 voltes, acumulant 300 kms. més a les cames.

Avui era un dia molt especial perqué "una de les meves llebres" no estava pedalant al costat meu. En Xàvi estava amagat per l´Estany entre nosaltres per donar-nos recolzament, sense pedalar com feia sempre. Havia estat sempre al costat nostre per superar els petits reptes de pedalar plegats i acumular bogeries, avui tampoc m´ha fallat, peró sense bici.

Res ens ha fet que a les 8 del matí el termómetre estigués a una temperatura de -3ºC, tot glaçat, peró com sempre amb ganes de començar a pedalar per treure´ns la fred de sobre, la son amb la fred ja ha marxat ràpid! :D És a aquesta hora quan una trucada ens ha informat que en José Cordero de Tarragona, una de les meves altres llebres, es trobava malament i no podia venir, t´esperem el dia 10 corsario! Finalment 5 valents hem començat, en Jordi, en Josep, en Lluis, el finlandés que està prop de casa un parell de setmanes pedalant i jo.

La primera part ha estat amb un ritme força alt per intentar escalfar-nos el més ràpid possible, fins que cap a les 10 s´ha afegit la grupeta Maasai formana per la Sara Novell, en Josep Patinó, l´Arnau Planas, etc... el pare d´en Xàvi també ha vingut, algunes de les fotos que us adjunto les ha fetes ell, gràcies Sara també per estar pedalant al costat nostre!

Amb l´arribada d´aquests Maasais ha augmentat el ritme considerablement i hem pogut acumular quilómetres fàcilment, gràcies també Josep per portar-nos a un gran ritme amb els teus 59 anys, t´esperem també al 300! I aproxiamadament cap a les 11 ha arribat la gran grupeta Maasai provinent de Sant Celoni, han deixat els vehicles a Santa Coloma de Farners per venir pedalant fins a l´Estany i tornar després pedalant de nou fins a Santa Coloma, han fet tres o quatre voltes amb nosaltres, gràcies també a vosaltres!

Cap a les 12 hi ha hagut un "pit-stop" més llarg quan la grupeta Maasai de la Sara, en Pati, l´Arnau, etc... han parat ja amb els seu entrenament, m´han confirmat que segurament tornarien estar al costat nostre el 10 de gener, moltes gràcies també! Familia Novell, repetirem! Esteu convidats ja ho sabeu!

A partir d´aquesta hora ja hem quedat els "5 mosqueters" que hem prés part de la "bogeria" menys una petita incursió de la grupeta Maasai de Banyoles que ens ha acompanyat un parell de voltes. Gràcies també!

Cap al km.150 en Lluis Puigbert ha dedicit posar punt i final al test i hem quedat 4, gràcies com sempre també Lluis, no falles mai!

I els darrers 50 quilómetres amb una única parada de 5 minuts al km.180 per hidratar-nos una mica i menjar a la zona "paddock" just davant de l´Esglèsia de Santa Maria de Porqueres. Només quedaven tres voltes i han estat fàcils d´acabar.

Finalment hem fet els 200 kms. tal i com teniem més o menys calculat acabant a dos quarts de quatre. Jordi, finisher "Finland", Josep i Amat, gràcies a tots i totes per ajudar-nos a acabar!

També agraïr a en Gareth i la Fiona de Girona Cycling per avituallar-nos en tot moment, i també Mónica per estar sempre al nostre costat i prepara-nos pastis per l´arribada, pa amb tomata i truita!

Segurament em deixo algú, peró hem estat tants avui, que ha fet més fàcil que passessin les hores i els quilómetres. Viam si podem tenir el mateix ambient després de reis. Us espero el dia 10 de gener! Moltes gràcies!

Amat Artigas Towle
Expedicionàri Maasai