dilluns, 7 de desembre del 2009

Cronica i Fotos del dinar de cloenda de temporada 2009.



Ahir es va donar per acabada l'exitosa temporada 2009 del CC Serinyà i ho vam fer celebrant un dinar de germanor al Pavelló del nostre poble, Serinyà.
Però primer, una quinzena de socis vam quedar a primera hora del matí per fer una sortida amb BTT pel voltants del poble, el president del club, en Joan Nicolas ens va portar per una ruta molt maca i entretinguda amb el temps just per arribar i poder disfrutar del dinar.

Abans dir-vos i molt orgullosos que n'estem, que entre els bikers que van venir a celebrar pedalant el primer any de vida de la nostra entitat s'hi va poder veure l'il.lustre batlle del poble, Josep Antoni Ramon, que va demostrar que no només ens dóna soport des de l'alcaldia, sinò que a més, va demostrar la seva pasió pel ciclisme i l'implicació total amb el club, participant i pedalant a la sortida matinal, que tot sigui dit, no va ser una sortida pel Pla de Martís.

Després del dinar es van fer els parlaments, en Joan Nicolas va iniciar la presentació agraint als patrocinadors el soport ofert durant tot l'any, als socis per la seva participació, a la junta i a les corredores del club pels exits obtinguts. També va fer oficial el fixatge pel nostre club del incombustible Miquel Prat procedent del Bicis Esteve.

En Joan Nicolas va donar la paraula al excel.lentíssim alcalde de Serinyà, Josep Antoni Ramon que va felicitar al CC Serinyà pel seu brillant any i va animar-nos a no baixar la guardia i seguir així.

La nota emotiva de la jornada la va posar en Jordi Guinó, en el seu parlament va lloar la feina de tots i va apuntar que el futur fos encara millor, al final va tenir unes paraules per la Judith i la Laia i no va poder evitar d'emocionar-se. Es que en Jordi es molt gran i tots/es l'apreciem molt, gracies crack per ser com ets!!
Agrair a tothom la seva presència, en Josep Clavero per donar-nos un cop de mà amb el foc per coure la carn, a la Teia, en Toni Espinar....a tothom perquè tot sortís tan bé.

Destacar i agrair l'assistència de les autoritats del poble, aixi com la d'en Josep Colomer del CC Banyoles, l'Amat Artigas i la Monica Clinaz de l'Impuls Medes Bike i socis tambe del CC Serinyà, en Miquel "Tinker" Prat...etc.

Al final, fi de festa, desitgem que us ho hagueu pasat molt bé i us emplaçem per l'any vinent.

GRÀCIES A TOTS I FELICITATS CC SERINYÀ!!
CC Serinyà.