dimecres, 24 de febrer del 2010

Amat Artigas, soci del CC Serinyà: TEST MAASAI 400 KMS. ESTANY DE BANYOLES A PUNT -> 27 FEBRER 2010.‏

Bones companys i companyes de nou desde el Pla de l´Estany.
Amb la climatologia actual i seguint el meu planning pel 1.000 Kms. non-stop a l´Estany de Banyoles m´he decantat per realitzar el test 400 el proper dissabte 27 de febrer de 2010 seguint el meu homenatge a Xavier Novell, conegut també com a Maasai, 400 kms. (60 voltes) al clàssic circuit de 6.6 kms.


Ja sabeu que com sempre hi esteu tots i totes convidats/ades i que la sortida com sempre a les 8.00 a.m. del matí desde l´Esglèsia de Porqueres.
Els càlculs són d´acabar-lo als voltants de mitjanit, i sempre amb el Forçamateam amb el vehicle de suport a les hores de poca llum.


Després de realitzar sense complicació els tests 200 i 300 ara la cosa es complica per la possibilitat dee l´augment de la fred.
Tocaràn quasi 6 hores de nit, i espero no tenir les temperatures actuals, ja que si fós així ho aplaçaria per una mica més endavant.

Agrair-vos a tots i totes sempre el vostre recolzament i aviam si puc arribar als 1.000 kms. non-stop en plena forma.


Una abraçada desde el Pla de l´Estany!

Amatstrong de l´Estany

1 comentari:

jordi ha dit...

HOLA AMAT!!! soc en jordi monrabà i com ja es costum a les ultimes edicions ens veurem dissabte e l'estany fente companyia i a pasar-s'ho molt be amb la companyia de la grupeta i la resta de la gent que t'ha companya( riurem molt...), fins aviat, records a la familia. SALUT I GAS A LA BURRA!!!