dimecres, 18 d’agost del 2010

4a cursa BTT Pas dels Lladres a Planoles‏



Ja tornem a tenir aquí una nova edició de la cursa BTT Pas dels Lladres de Planoles, on el CC Serinyà sempre hi ha obtingut bons resultats dels socis, sense anar mes lluny, amb la victòria de l'any passat en categoria femenina de la nostra socia Judith Fores (04:52:28).

L'any passat gairebé un centenar de bikers van pendre part a 3ª cursa a Planoles, amb una climatoligia perfecte per la seva pràctica, una ruta molt dura i gratificant a l'hora, el seu perfil ho diu tot, impressionants vistes, impressionants pujades, impressionants baixades, tot passant a tocar del Puigmal.

En l'edició 2009, dir que el primer classificat va fer un temps de (02:59:15) i que la meitat dels participants no van acabar en el temps previst per l'organització i els van escurçar el recorregut.

Per 27 € et donen maillot commemoratiu, paravents reflectant, dos parells de mitjons Inverse, tres avituallaments sòlids i líquids, esmorzar molt complert al final de la cursa, xistorra i botifarra de Planoles, ven organitzat i marcat correctament, felicitar a la gent que fa possible aquesta magnifica prova.
Les dades de la cursa són aquestes:

Distància: 45,00 kilòmetres

Alçada Mín.: 1.177 metres

Alçada Màx.: 2.540 metres

Desnivell positiu acumulat: 1.859 metres





CC Serinyà.