divendres, 10 de setembre del 2010

El 3 d´octubre es celebrarà la Marxa BTT Territori Puigcerdà.



La Marxa de BTT Territori Puigcerdà es disputarà el proper diumenge 3 d’octubre a Puigcerdà. Es tracta de la sisena edició d’aquesta festa de la BTT, que s'està convertint en un referent dels esports i activitats de muntanya.
La Territori Puigcerdà- La Cerdanya és una marxa de BTT, no competitiva, organitzada pel Club Poliesportiu Puigcerdà , amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, l’'Estació d'Esquí de La Molina i els Ajuntaments d’Alp i Fontanals de Cerdanya.
El circuit mantindrà les novetats de l’any passat, entre elles la sortida (8.30 del matí) i arribada a la Plaça Santa Maria, en el propi centre històric de Puigcerdà i amb el càlid suport dels vilatans. El circuit llarg de 55 a 57 quilòmetres aproximadament , descobreix els llocs on els bikers de La Cerdanya entrenen habitualment enmig d’espectaculars paisatges de La Cerdanya i un recorregut per els importants municipis turístics de Puigcerdà , Fontanals de Cerdanya i Alp, juntament amb la moderna Estació d’Esquí de La Molina i un excitant pas per el “Bike Park”, dels millors d’Europa.
Per els menys preparats hi un circuit més curt de 30 Km. Durant tot el dia al Village a la Plaça del Call hi seran presents patrocinadors i botigues de Puigcerdà i marques especialitzades en btt , què oferiran un test de les últimesnovetats en bicicletes per la temporada 2011.
També per la tarda del dissabte i en el mateix village recollida de dorsals, xip, borsa esportista i oportunitat de poder fer les darreres inscripcions des de les 17.00 a les 20.00 hores.