dijous, 24 de febrer del 2011

Tot a punt per la primera prova del circuit PowerBar Marathon BTT by Northwave 2011

La Marató de l' Anbaso serà aquest diumenge la primera prova que es disputarà d' aquest circuit PowerBar Marathon BTT by Northwave de 3 proves. De moment la inscripció avança a bon ritme i entre els inscrits, destacar la presència de corredors d' Astúries, Navarra, Aragó i d' Andorra, tot i que la majoria són de Catalunya. Ja s' ha confirmat la presència d' alguns corredors que tenen opcions a la victòria final, com poden ser Joan Llordella, Patxi Cía, Paco Mancebo, Milton Ramos, Francesc Freixer, Cristopher Bosque, Roger Argelaguer i Guillem Múñoz.

L’ organització ja té a punt el circuit de 32km per aquells que volen venir a pedalar una estona i a gaudir d' un matí ple d' emocions. I també té a punt el circuit llarg de 60km que dibuixa un vuit passant al km 32 pel poble d' Aguilar de Segarra. El segon vuit va en una altre direcció i no coincideix amb el primer bucle. Al llarg del recorregut es passa per diverses finques privades que l’ organització ha demanat permís als propietaris per tal de poder-hi fer passar en un sol dia centenars de ciclistes que tenen l' objectiu de gaudir d' una jornada practicant un dels seus esports favorits. Amb això es vol demanar que es respecti l' entorn evitant llençar a terra els papers de les barretes o dels gels. En cada avituallament hi haurà una zona on dipositar aquests residus per tal que no es quedin pel recorregut.

El reglament no permet llençar res, però s' entén que amb un circuit de 60km és difícilment controlable. En els primers 32km els corredors es trobaran amb 2 avituallaments més el final. El primer està situat al km 12, a Sant Pere Sallavinera, el segon al km 22 i el tercer serà el que està situat a Aguilar de Segarra, a la zona d' arribada. Per aquells que ja finalitzin amb el primer bucle, tindran a punt l' esmorzar a base de pa amb botifarra al local social, i pels que continuïn endavant, durant el segon bucle es trobaran 3 avituallaments més. El quart serà al km 40 després de la pujada més dura del segon bucle, el cinquè al km 47 ja a prop de la població de Fals, i l' últim a Rajadell, al km 54 de cursa. Després d' aquest avituallament només queden 6km per arribar a meta i poder ja descansar amb un bon esmorzar. Per a més informació sobre els avituallaments i com es poden desplaçar els acompanyants i equips, podeu consultar un dossier que trobareu a la pàgina web www.ocisport.net
Recordar que aquest any les inscripcions s' han de tramitar a través de la web abans del dijous 24 de febrer, tot i que també hi ha l’ opció d' inscriure' s el mateix dia 27 a la zona de sortida a partir de les 7.30h del matí. La inscripció a la prova inclou l' obsequi, els avituallaments de cursa i el final, les dutxes i el rentat de bicis. També comentar que el dissabte s' habilitarà una zona per les autocaravanes a la zona esportiva d' Aguilar de Segarra.