diumenge, 13 de març del 2011

Exitàs del Serinyà-Càrniques Juià a Banyoles!!!..Victoria per la Judith i 3a posició per la Laia.

La cursa de Banyoles donava el tret de sortida a una nova temporada de BTT. Avui tocava la 1a prova puntuable, de les 7 que tindrà la Copa Catalana Internacional GP MASSI, però avui hi havia un nivellàs de corredors espectacular, ciclistes provinents de tot el continent tenint com a punta de llança el campió olímpic, Julien Absalon (ORBEA Team), present en les últimes edicions.
Sobre un recorregut, que igual que l'any passat, ha estat modificat per les fortes pluges d'ahir dissabte i que es caracteritzava per tenir trams molt enfangats, s'ha d'afegir que al pas dels més de 400 ciclistes es feia gairebé inpracticable.

Pel que fa als resultats dels nostres corredors, destacar la victòria en Fèmines Cadet de la Judith Fores, acompanyada al podi, en 3a posició i a pocs segons per la seva germana Laia, totes dues conduïnt les flamants NINER's Air carbon.

Excel.lents resultats per les corredores del Serinyà-Càrniques Juià en l'estrena aquesta temporada amb les noves màquines, doncs fa 15 dies que tot just s'entrenen amb aquest nou format de roda.

A falta de veure les classificacions oficials, podem dir que....

En Xavi Roca, en Joan Nicolas, l'Albert Roca, en Jaume Vilar, en Jordi Arteman i en Josep Masdevall han entrat en bones posicions tot i les averies que per exemple ha sofert en Xavi Roca que a mitja cursa ha perdut el seient, a més, a falta d'una volta, un comisari l'ha fet parar per error i l'ha privat de millorar la seva posició final. En Joan Nicolas, que partia a la cita amb poques esperances de fer una bona carrera per la caiguda de la setmana passada, al final ha pogut treure un bon resultat en un terreny que domina, tot i els dolors lumbars i del braç que arrossega.


L'Albert Roca i en Segui, han entrat per darrera d'en Xavi i a poques posicions d'en Jordi Arteman que també ha patit problemes tècnics. Per la seva part molt bona actuació d'en Jaume Vilar a la categoria de Veterans 50.


Cap abandonament, cap caiguda d'importància i molt bones sensacions per la cursa de Corró d'Amunt el proper 9 i 10 d'Abril.


ENHORABONA A TOTS PER ACABAR UNA CURSA COM LA D'AVUI!!

CC Serinyà.

1 comentari:

Joan Gutierrez ha dit...

Enhorabona pels resultats cracks!!!!