dilluns, 2 de març del 2009

Escalfant motors per Banyoles, en la prova més espectacular de la temporada i tindrem la presentació oficial del CC Serinya - CeNDieF Competició.

Banyoles acollirà el dia 8 de març una altre edició del Gran Premi Massi -Copa Catalana Internacional, en concret la primera prova d'aquest campionat i la segona prova del Superprestigi Massi -Open d'Espanya BTT, ja que la primera tindrà lloc el dia 1 de març a Avilés. Aquesta prova serà de caràcter E1 amb la qual es donaran punts UCI als 15 primers classificats.
Com ja és habitual, Banyoles és una de les seus amb més participació i més nivell i per aquest any 2009 ja han confirmat l'assistència corredors d'11 països diferents: Àustria, Bèlgica, Argentina, Portugal, França, Suissa, Andorra, Gran Bretanya, República Txeca, Holanda i Itàlia.
Amb Julien Absalon (Orbea), José Antonio Hermida (Multivan Merida), Jean Christophe Peraud (Massi) i Cédric Ravanel (Lapierre) l'espectacle i l'emoció per la lluita pel podi està més que assegurat, tot i que hi haurà altres corredors estrangers i nacionals que segurament els posaran les coses difícils amb l'estrena d'aquesta temporada '09. Marga Fullana (Massi) amb el mallot de Campiona del Món parteix com a favorita davant de corredores de la talla de Cécile Ravanel (Lapierre) i Anna Villar (Massi) entre altres.

S'espera també la presència de més de 20 equips diferents i com ja és tradicional abans de donar la primera sortida (9.15h) tindrà lloc a la zona de podi la presentació de tots els equips presents a la prova.

El circuit serà semblant al d'edicions anteriors, amb 9'5 km i sortida des del Parc de la Draga amb direcció al cementiri, una pujada que marca diferències, per seguir cap a la zona tècnica de darrere el Mirador amb una baixada molt ràpida i una pujada per les conegudes esses de Banyoles fins a la zona del Mirador. Aquí es troba la trialera més tècnica del circuit que baixa fins al costat de l'Estany de Banyoles per tornar a pujar per senders tècnics de pujada fins al Mirador altre vegada. A partir d'aquí ja és tot baixada fins a meta amb infinites corbes enmig dels camps de conreu.
CC Serinya

1 comentari:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Bones! Doncs ens hi veurem Jaume, hi estic inscrit a la cursa dde másters30, viam com em va. Em podries dir si una cadet Impuls amb llicéncia catalana, no UCI, pot participar a la prova? Ja m´ho farás saber per correu. Una abraçada i ens veiem el cap de setmana!

Amat.