dimarts, 17 de març del 2009

Marc Trayter, prímer líder del Caixa Girona 2009

L’escalenc Marc Trayter (Commençal), un dels millors corredors de BTT actuals, va ésser el principal protagonista de la inauguració del campionat de BTT que té més anys i més carismàtic, com és el Trofeu Caixa Girona de BTT, que ja compleix la 19a edició, amb una excel·lent participació, de 380 participants, en aquesta primera prova de la temporada.
A la cursa reina, de Sub 23 i Èlit, Trayter ho va tenir fàcil i, a més, els seus principals adversaris, com Ventura, Freixer o Morata van tenir problemes mecànics o de caigudes.
El circuit tenia 10 Km., i era exigent, però molt atractiva. A la primera de les tres voltes, Ventura va seguir a Trayter, però va caure i va acabar segon, seguit del gironí Almera, campió Júnior estatal el 2008. En la categoria de dones, va imposar-se Mariona Càtedra, seguida de Núria Lauco i Pilar Guich. També cal ressaltar la tasca de promoció, amb un centenar de nens i nenes, com sempre ha fet el Caixa Girona de BTT. La cursa va ésser organitzada pel Club Ciclista Cassà.
La propera serà a Fornells de la Selva el dia 29 de març.