diumenge, 8 de març del 2009

Presentació Equip CeNDieF Competició al Superprestigi Massi Open d'Espanya

D'esquerra a dreta i tenim els corredors del CeNDieF Competició: Quim Sunyer, Jaume Vilar, Pere Sunyer, Jaume Fores, Judith Fores, Xavi Roca, Joan Nicolas, Jordi Guinó, Laia Fores, Albert Roca, Xicu Casas i en Jordi Sarola com a manager de l'equip.
Més de 500 corredors a la segona prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya XC i primera prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacionala Banyoles.A les 10h del matí tenia lloc la primera sortida amb les categories de júnior, cadets, veterans, masters i fèmines amb més de 300 corredors a línia de sortida.Les primeres en sortir eren les fèmines elit i sub 23 i Marga Fullana (Massi), la principal favorita no ha defraudat al nombrós públic que s'aplegava a la zona per veure la Campionadel Món. A línia de sortida trobavem un gran nombre de corredores franceses i alguna belga com ja acostuma a ser habitual a Banyoles. Als primers compassos de carrera Marga agafava uns metres de distància a les seves perseguidores fet que li permetia fer la seva pròpia carrera medint-se amb els júniors i masters 30 i arribant a meta amb un temps d'1h09'29" després de 3 voltes al circuit. Per darrere venia Sandra Santanyes (Cemelorca Trek) que ha realitzat una cursa de menys a més fins a creuar la meta amb un temps d'1h11'20" i completava el podi Rocío Gamonal (Caixanova-BH-Toscaf) a 2'23" de la primera.Amb fèmines sub 23 s'imposava la francesa Fanny Bourdon (Look), amb fèmines juniorVeronika Jarosova (Scott-Hagget MTB) i amb cadets Miranda Agusti (Radikal Bikes) amb molta autoritat davant les seves perseguidores.En categoria junior el podi era completament portuguès amb tres membres de la selecció de Portugal. Amb primera posició arribava David Miguel Rodrigues (1h04'23") que encapçalava la cursa des dels primers quilòmetres, tot i que de prop el seguien Ricardo Marinheiro (a 13") i Mario Luis Costa (a 1'20").En cadets després de realitzar dues voltes al circuit era també el petit de la selecció portugusa Joao Tiago Leal el que s'imposava a la cursa de Banyoles. Jordi Quintanas (Medina Llagostera) i Fco.Javier Abad (Cemelorca Trek) arribaven amb segona i tercera posició respectivament a pocs segons del primer classificat.Francesc Xavier Carnicer (Massi) s'imposava amb masters 30 dominant la carrera amb certa comoditat, tot i que el segon classificat, Salvador Ayala (Cemelorca Trek) se li acostava cada vegada més fins a traspassar la línia de meta amb només 3" de diferència. Completava el podi David Sanchez (Bicis Fa-Sol) a 1'21" del primer.Fco. Javier Salamero (Oki-Orbea) guanyava amb veterans 40 i era encara més líder del Superprestigi Massi després de vèncer amb les dues proves disputades. Jose Julian Baron (Dr Bike Granada) i Joan Antoni Asensio (Ei-Tu Red Bull) completaven el podi de masters 40. En categoria master 50/60 guanyava José Palomino (Navarcles).
CC Serinya

1 comentari:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Quan tingueu les fotos que em vareu fer pel circuit ja me les passareu no Fores? Una abraçada i merci per tot el recolzament ahir a la cursa!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
Penaca Cycling Team