dijous, 26 de març del 2009

El proper 5 d'Abril tots cap a La Bisbal....la Conca ens espera.


Després d’un hivern plujós, fred i llarg, ha arribat finalment la primavera. És el temps de treure el rovell de cames i màquines i començar a rodar per camps, boscos i prats.
La gent del Club Ciclista Daró tenen un remei infal·lible per als malalts de la BTT: la Conca!! La Conca que arriba altra vegada amb un objectiu clar i contundent, que no és altre que fer-vos gaudir d’allò més.

Han estat robant hores al rellotge per preparar camins i corriols nous i inèdits, perquè descobriu racons que ni sabíeu que existien però que, al mateix temps, enllacen amb llocs tan emblemàtics com el pont d’en Linares, can Sacot, can Cals, Fitor, el Falguerar i un llarg etcètera.
Com a primícia us direm que pujarem a un indret poc conegut però amb unes vistes de pel·lícula… el mar, el Canigó, puig Neulós, coll de Banyuls i així fins a l’infinit.
Encara no us haureu refet que tot seguit estrenareu el primer eslàlom del dia. Tranquils, no serà l’últim. Per arrodonir-ho encara tenim més sorpreses, com el premi del fuet o l’esclafit de l’espetec.
O sigui que ja ho sabeu, si no veniu, no xalareu.

Salut i força, ‘BeTeTeros’.