dijous, 30 d’abril del 2009

Classificació provisional CAIXA GIRONA 2009 CCSerinya-CeNDieF


El nostre "presi" Joan Nicolàs, tot múscul i força, després de superar l'operació a la cama a finals de l'any passat i estar més d'un mes parat, ha tornat com sempre o encara més fort que mai, amb més agresivitat i sacrifici, si cal, aquí el tenim a punt de disparar amb la seva inseparable Merida o com diu ell, "la flaca"

Excel.lent debut d'en Xavi Roca al Caixa en aquest primer any que competeix, lluitador i competitiu de principi a final de cursa, no dóna res mai per perdut i sempre té a punt la seva arma preferida, la Ninety.

Sota el fang, encara que no es vegi, hi ha la Massi d'en Jaume Vilar. En Jaume està demostran en aquest inici de temporada el perquè del seu fitxatge pel CCSerinyà i la seva posició en la general es prometedora, no descartem que ens doni una sorpresa en forma de podi ben aviat.

Aquest cap de setmana, Diumenge dia 3, torna el Caixa Girona a Figueres en un circuit inèdit, doncs és la primera vegada que es corre en aquesta població. Com diem es celebra la quarta prova del Caixa Girona de Btt a Figueres després de les curses celebrades a Cassà de la Selva, Fornells de la Selva i Sant Joan les Fonts. Us passem els resultats provisionals dels nostres sócis i sócies a la classificació general després de les tres curses.

CLASSIFICACIÓ GENERAL CAIXA GIRONA BTT 2009

Esplais
Joan Nicolàs → 7è 611 punts
Xavier Roca → 9è 602 punts

Veterans 40
Jaume Fores → 37è 300 punts

Veterans 50
Jaume Vilar → 11è 179 punts

Fèmines Infantil 2n any
Judith Fores → 2a 402 punts
Laia Fores → 3a 396 punts

L'ENHORABONA A TOTS PELS RESULTATS OBTINGUTS FINS ARA!!!!

Junta CC Serinya-CeNDieF