dissabte, 25 d’abril del 2009

Israel Núñez i Sandra Santanyes guanyen la tercera prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional a FlixEl Club Ciclista Flix tenia el circuit de la "Bassa de les Clotxes" preparat per la prova de rally de diumenge amb unes parts tècniques que coincidien amb la CRI i uns trams de rodar que els corredors podien anar a molta velocitat. Els corredors elit, sub 23 i sub 21 havien de donar 5 voltes a aquest circuit de 9km que gràcies a les pluges dels últims dies es trobava amb immillorables condicions.

Les sortida era molt ràpida per una zona asfaltada durant uns 400m i el fet de no haver-hi pujades llargues i ser un circuit molt rodador, durant les dues primeres voltes els corredors han anat molt agrupats. Fins a la tercera volta els dos corredors de Massi juntament amb Ismael Ventura han anat marxant i han partit el grup quedant-se ells tres encapçalant la cursa i per darrere venia un segon grup format per Marc Trayter (Commençal-Northwave), Umbert Almenara (Freebike), Roger Argelaguer (Pocara Joiers) i Oriol Morata (Radikal Bikes).

Durant les 3 últimes voltes Israel Núñez (Massi), Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) i Dario Gasco (Massi) han anat junts i fins els últims metres no s'ha decidit el vencedor que finalment ha esta Israel Núñez amb un temps d'1h39'39", seguit d'Ismael a 1" de diferència i Darío Gasco a 4" del primer. Amb aquesta valuosa victòria Israel Núñez aconseguia el lideratge del GP Massi.

La següent competició serà a Sant Llorenç de Morunys (Vall de Lord) els dies 9 i 10 de maig també amb contrarellotge dissabte i prova de rally diumenge. Aquesta coincidirà també amb el Superprestigi Massi-Open d'Espanya XC.
CC Serinya