dissabte, 25 d’abril del 2009

Israel Núñez i Sandra Santanyes guanyen la tercera prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional a Flix



El Club Ciclista Flix tenia el circuit de la "Bassa de les Clotxes" preparat per la prova de rally de diumenge amb unes parts tècniques que coincidien amb la CRI i uns trams de rodar que els corredors podien anar a molta velocitat. Els corredors elit, sub 23 i sub 21 havien de donar 5 voltes a aquest circuit de 9km que gràcies a les pluges dels últims dies es trobava amb immillorables condicions.

Les sortida era molt ràpida per una zona asfaltada durant uns 400m i el fet de no haver-hi pujades llargues i ser un circuit molt rodador, durant les dues primeres voltes els corredors han anat molt agrupats. Fins a la tercera volta els dos corredors de Massi juntament amb Ismael Ventura han anat marxant i han partit el grup quedant-se ells tres encapçalant la cursa i per darrere venia un segon grup format per Marc Trayter (Commençal-Northwave), Umbert Almenara (Freebike), Roger Argelaguer (Pocara Joiers) i Oriol Morata (Radikal Bikes).

Durant les 3 últimes voltes Israel Núñez (Massi), Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) i Dario Gasco (Massi) han anat junts i fins els últims metres no s'ha decidit el vencedor que finalment ha esta Israel Núñez amb un temps d'1h39'39", seguit d'Ismael a 1" de diferència i Darío Gasco a 4" del primer. Amb aquesta valuosa victòria Israel Núñez aconseguia el lideratge del GP Massi.

La següent competició serà a Sant Llorenç de Morunys (Vall de Lord) els dies 9 i 10 de maig també amb contrarellotge dissabte i prova de rally diumenge. Aquesta coincidirà també amb el Superprestigi Massi-Open d'Espanya XC.
CC Serinya