dimarts, 14 d’abril del 2009

MÉS FOTOS DEL POTI-POTI AL CAIXA GIRONA DE SANT JOAN LES FONTS

Aquest passat dilluns dia de la mona el trofeu caixa de Girona de Btt tornava amb la prova puntuable de Sant Joan les Fonts. Tot i la pluja que va caure anteriorment en els dies passats la prova es va poder disputar, això si el fang i l’aigua van ser el protagonistes. Com en les altres proves anteriors l’equip de competició Cendief de Serinyà va assumir un molt von paper en la prova aquest cop tingué una molt bona participació en diferents categories. Destacar que Judith Fores i Laia Fores, les dos Fem-95 van aconseguir pujar el podi en el segon i tercer lloc respectivament, en els Esplais la molt bona participació de Joan Nicolas novè i Xavier Roca onze ens comença a indicar que de molt segur en pocs dies també assoliran algun graó del podi en la categoria, també Jaume Fores Vet-40 va aconseguir un molt bon paper en la seva categoria igualment que Jaume Villar Vet-50.Dir també que en la classificació general tant Judith com Laia Fores es mantenen en els mateixos graons que en les curses, per tant que de ven segur que les dos lluitaran per assolir al final el lloc més alt de la classificació.
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, l'organització va ser realment un desastre, almenys en les categories principiants i alevins. Ningú no sabia on era la sortida, informació nula, circuit duríssim per a nens i nenes de vuit anys...un desastre!!

C.C.GENESIS-BLANES ha dit...

Felicitats pel blog i pels reportatges fotogràfics, cróniques...etc que feu! Aquest blog es visita obligatoria despres de cada Caixa Girona.
Salut.

David Molinero