dissabte, 25 d’abril del 2009

Primer títol per la corredora del CC Serinya-CeNDieF, Judith Fores avui als Campionats de Catalunya Escolars de Btt que s´han disputat a Sant Gregori.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

GIRONA DDG
Aquest cap de setmana es va disputar a Sant Gregori el Campionat de Catalunya escolar de BTT. Sobre un circuit de 3 km, en categoria prebenjamí, el guanyador va ser Abel Saavedra (Impuls Medes Bike) en categoria masculina, i Jana Ribas, en femenina. En la categoria benjamina, els guanyadors van ser Oriol Roura (Farners) i Alba Silva (Ambisist). Les categories de principiants i d'alevins van haver de superar un circuit de 4 km, que Jofre Cullell (Remiendos) i Lidia Fuentes (Vila Bike) varen guanyar per als primers, i en alevins es van imposar Josep Duran (Freebike) i Magda Duran (CC Lloret de Mar). En categoria infantil el vencedor va ser Marçal Martorell (Remiendos) i en fèmines la vencedora va ser Judith Fores (CC Serinya-Cendief). També s'hi va disputar el Campionat de Catalunya Universitari de BTT, amb un ple absolut dels ciclistes de la Universitat de Girona. Umbert Almenara es va imposar en la cursa masculina, per davant d'Enric Martorell i Albert Aubet, tots dos de la UdL. En la carrera femenina va ser Montse Teixidor qui es va adjudicar la victòria. La UdG també va ser la guanyadora en la classificació per equips, superant la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que va finalitzar tercera.
Font: Diari de Girona
"Ja podem oferir el primer títol de la temporada als nostres patrocinadors, esperem que no sigui l'últim" es el desitg de tots els membres de l'equip de competició del CC Serinya.
Avui les corredores del CC Serinya, Judith i Laia Fores han obtingut dos podis ( 1er i 2on ) en els Campionats de Catalunya Escolars de Btt que s´han disputat a Sant Gregóri.
Es tenien de fer tres voltes en un circuit que era gairebé planer i on tan sols havia una pujada en un marge que es feia a peu.
A l'inici de la cursa la Judith Fores ha sortit com un llamp, a plat gros i a la primera volta ja li treia bastants metres a la seva germana-companya-rival d'equip Laia Fores pero en acabar la segona volta les cames de la Judith han dit prou i la Laia que venia amb molta força l'ha atrapat, doncs la Laia s'ha reservat pel final ja que tenia plantejada una cursa de menys a més. La Judith ha sabut defensar la seva posició i no ha deixat que la seva germana la passés en cap moment. L'última volta ha estat un frec a frec de totes dues que al final s'ha decantat per la Judith que s'ha proclamat campiona de Catalunya de la especialitat.
Totes dues germanes ens han fet vibrar en l'última volta, arribant a la línea de meta separades per només 1 segon.
Felicitats a totes dues i que la ratxa continui al Caixa Girona.CC Serinya-CeNDieF