dijous, 21 de maig del 2009

En Jaume Vilar a la III Marxa Cicloturística Les Goges

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.Fotos de la Carme Caritg
Més de 300 ciclistes prenien la sortida a les 8h del matí en un dia assolellat i força calorós, tot i que al matí es va poder gaudir de temperatures més fresques que van facilitar el rodar dels participants. Tres ciclistes es destacaven al davant amb una diferència de més d'un minut abans d'enfilar Rocacorba: Collados, Viñas i Codony. Aquest últim però, no completava la marxa llarga i arribava en primer lloc a la curta. Ja a la dura pujada final Collados deixava enrere Viñas i arribava en primer lloc a dalt del port. Per darrere, el soci del C.C.Banyoles, Josep Gironès, semblava que tenia alguna opció d'atrapar als escapats, però va arribar en una meritòria 2a posició.Els corredors arribaven cansats però satisfets d'haver fet els 143 km de la marxa i culminant-ho amb la pujada final de Rocacorba.
Marxa llarga:
1r Christian Collados-Freebike 4h:26min:11s
2n Josep Gironès-Bicis Esteve
3r Xavi Viñas-Bicis Esteve

1a Sandra Santanyes-Cemelorca 5h:19min:58s
2a Maribel Morillas-Bicis Esteve
3a Anna Vericat-C.C.Montgrí

Marxa curta:
1r Jordi Codony-C.C.Olot 3h:48min:36s
2n Jaume Estañol-C.C.Besalú
3r Daniel González-Cicles Cariñena

1a Teresa Costa-C.C.Olot 3h:56min:34s
2a Clara Casals Independent
3a Anna Burgas-C.C.La Bisbal

Per la seva part el nostre bon amic i soci del CC Serinyà, Jaume Vilar va arrivar en una molt bona i meritòria 124 posició de la general amb un temps de 05:09:03 i aconseguint la goja d'argent de la seva categoria. Destacar que en Jaume s'estrenava en aquest tipus de marxes i que segons ens va comentar al final de la marxa, no tenen res a veure amb les curses del Caixa Girona de BTT on també hi participa, amb molt bons resultats.

FELICITATS JAUME i ha seguir pedalajant!!
CC Serinyà-CeNDieF

1 comentari:

Carla Vilar Caritg ha dit...

Qué gran va ser la carrera de Les Goges....es feia difícil saber on era en Jaume Vilar entre tots els corredors de la marxa, tot i així va aguantar com un campió tot i anant sol,la va acabar....com un campió!!!!
MOLTISSIMES FELICITATS PAPA!!!!!!