dilluns, 18 de maig del 2009

Ruta 5 CCSerinya Serinya-Crespia-Maia-Besalu-Serinya


Ahir sortida una mica més llarga amb mitja colla del Club, no hi érem tots perquè uns tenien feina (Xavi R.), d'altres per lesió (Jordi G.) i d'altres per participació a Marxes Cicloturístiques (Jaume V.).
Molt bon dia per practicar ciclisme i gaudir d'un matí de BTT amb bona companyia. Sortiem a les 8 del matí de Serinyà per enfilar ruta cap a Maià, on ens esperava en Jordi Guinó al Rest. la Torre, fer una mica d'apat i proseguir cap a Beuda per camins i trialeres tècniques amb molt bon ferm. La ruta culminava amb l'alt del Sagrat Cor però no hi vam acabar de pujar-hi perquè es feia tard, doncs havíem de tornar aviat per anar a la festa del ciclisme a Platja d'Aro.
Tot i així van sortir uns 40 Km's molt ben fets, els participans en aquesta sortida érem en Joan Nicolàs, la Judith F., la Laia F. i gairebé tota la familia Espinar, només hi faltava la Ivette, i també hi era el que us escriu aquestes ratlles.
Us deixo quatre dades:

Distancia total: 42,69 kilómetres
Alçada min: 105 metres
Alçada max: 430 metres
Desnivell acum. pujan: 889 metres
Desnivell vaixan: 888 metres
Temps: 4 hores 11 minuts

Si us voleu vaixar la ruta, us poso l'enllaç aquí:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=394740

Des de la junta del Club ens estem plantejant seriosament donar impuls a una escola de ciclisme, som concients que no serà gens fàcil. És una realitat que a Serinyà hi ha molta afició a la BTT i l'escola podria ser una bona idea per donar cabuda a tots aquests nois i noies que volen iniciar-se en aquest món del ciclisme i no saben on han d'anar per poder practicar-lo amb uns mínims de seguretat. Sense anar més lluny, ahir feia goig pedalar i tenir pel voltant noies o nois com l'Adria Espinar, la Judith o la Laia per exemple, que també van venir a pedalajar i gaudir d'un dia esplèndit. Penseu que ahir de 8 bikers que erem, 3 tenien menys de 14 anys, tot un èxit pel nostre esport, i aixó només, el començament, tan mateix molts socis i socies tenen fills amb edats que d'aquí no gaire voldran pedalajar i es mereixen alguna cosa més que el nostre recolzament.
Són el futur d'aquest estimat esport que tots practiquem.
Des del Club Ciclista Serinyà trenquem una llança a favor d'aquesta iniciativa i esperem i desitgem que algun dia poguem fer realitat entre tots una escola de ciclisme a Serinyà.

CC Serinyà.