dissabte, 27 de juny del 2009

16 DIMONIS I 3 BRUIXES PEDALANT PER LA MUNTANYA DELS ANGELS

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

Ja us vam anunciar que en la primera nocturna del CC Serinyà pedalaríem entre dimonis i bruixes i així ha estat. Al final ahir al vespre ens vam reunir 16 dimonis (Jordi G., Narcis G., Joan N.,Jaume F.,Jaume V., Xavi R., Albert R., Joan M., Lluis M., Segui, Avi, Carles N., Ivan, Sixte, Alex, Eloi) i 3 bruixes (Judith, Laia i Eli) per participar en la primera sortida estiuenca i nocturna del club.
Ahir al vespre, o millor dit aquesta matinada, perquè ens hem posat al llit cap a les 4:00 am, s'ha celebrat la 1ª Dimoniada CC Serinyà on 19 valents socis del club han gaudit d'una nit màgica pedalajant pel voltants de la muntanya dels Angels...Èxit total!!
La pluja per poc ens fa la "guitza" però al final ens ha respectat la sortida. Cap a les 21:00h. sortíem de Sant Joan de Mollet, encapçalant el grup i sempre seguint les indicacions del dimoni gros Jordi Guinó que ens ha anat guiant pel mig del bosc en el recorregut de 25 Km. que tenia preparat. Entre nosaltres també hi havia més dimonis, el dimoni mitjà, Joan Nicolàs que feia fotos pel camí i que de tant en tant ens donava algun ensurt quan s'anava fent fosc. També hi havia el dimoni petit, en Narcis Guinó Jr. que amb el seu cotxe ens feia més fotos i vehicle d'assistència que al final, per sort, no ha fet falta.
Amb el permís dels mussols i dels senglars hem recorregut la muntanya del Àngels pujant i baixant. Pistes i corriols han estat protagonistes de la nostra sortida on ens ho hem passat molt bé. Cap incident important, només una punxada i un parell de caigudes sense importància, molt bon rotllo i molts riures.
Gairebé al final del recorregut que ens hem arreplegat a sopar al Rest. de Sant Martí Vell, entrants, amanides, calamars i carn a la brasa.
Al final de la vetllada, la junta del CC Serinyà ha tingut un bonic detall i ha preparat dos pastissos per les corredores del club, la Judith i la Laia, que avui celebren 14 anys, tot una sorpresa!! Un altre "brindis" pel club i pels socis i 6 Km. més de tornada fins a St. Joan.
Agraïr l'alta participació de socis en aquesta primera excursió del club per la nit i que l'any vinent poguem tornar-la a celebrar.

FELICITATS A TOTS!!
CC SERINYÀ