dilluns, 15 de juny del 2009

FOTOS DELS SOCIS DEL CC SERINYA A LA TRAMUNBIKE 2009

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing
Fotos cedides per gentilesa de Bicioci.
Uns quants valents i agoserats socis del club van anar ahir a fer la XI Tramunbike de Salt, marxa inscrita en les Marxes de gran fons.
Permeteu que sigui un participant qui ens defineixi la tramunbike:
"Aquí a Girona, hi ha una frase feta que identifica als tocats per la tramuntana com a llempats; bé podríem dir doncs, que els que vàrem participar a la tramunbike no som gent normal, som una mica llempats. Llempats pels corriols interminables, trialeres, paisatges idíl.lics; formàvem part de la natura, com si fóssim un senglar més, dins d'aquella espessa boscúria interminable.
Els surfistes surten a la mar a la busca de l'onada perfecte, per poder fer aquella filigrana que sempre han somiat; jo ja l'he trobat i és al costat de casa, llàstima que vingui només un cop cada 365 dies.
Mentre passen els 364 dies que resten per a la propera pedalada perfecte, somiaré amb el que he viscut i que mai oblidaré."
L'edició de l'oncena Tramunbike consisteix en fer la ruta des de Les Preses, un poblet al costat d'Olot, fins a Salt per camins i corriols en gran part inèdits i preparats per aquesta edició, que volem tingui un regust especial. Hem condionat i fet ciclables camins, molts d'ells perduts, de la història rural d'aquestes contrades. Aquests ens porten per entre cims i valls de indescriptible bellesa, al punt d'arribada.
FELICITAR ALS SOCIS PER LES CLASSIFICACIONS OBTINGUDES
Classificacions: