diumenge, 30 d’agost del 2009

Track de la sortida d'ahir Dissabte: Juià - Sant Miquel - Mines del nen Jesus - Els Angels - Celrà - Juià

Aquest dissabte pasat, aprofitan que sortíem des de Celrà, ho vam fer des de les magnífiques instal·lacions que te un dels nostres patrocinadors al poligon industrial, Carniques Celrà.
A part de l'excursió que teníem per davant, us volem presentar una artilugi d'aquests que s'han posat tan de moda ultimament i que fan furor en els esports al aire lliure.


La camara es com la d'en Jordi, la bici no.

Es tracta d'una càmara digital que disposa d'una memòria interna de 32 MB i tan grava en video com fa fotos. Es pot collar al manillar de la bici o amb un suport al casc del ciclista.

Nosaltres en disposem d'una, es la Oregon Scientific ATC5K, propietat d'en Jordi Guinó, precisament ahir la vam probar en la ruta dels Angels i els resultats son prou bons, tinguen en compte que era el primer dia que gravabem una baixada llarga i rapida com la que te el Santuari dels Angels. El so ambient es un dels aspectes a millorar.
En Jordi va fer de director de cinema i anava gravant les escenes per on pasàvem, el resultat es espectacular i amb la posterior visió del video a casa tens un punt de vista totalment diferent de com estem acostumats.
Aquesta setmana us penjarem el video que vam gravar.

De moment us deixem el track:

Distancia: 28,39 quilómetres

Alçada max: 501 metres

Desnivell acum. pujan: 795 metres

Temps:4 hores 38 minuts

CC Serinyà.