diumenge, 6 de setembre del 2009

Crònica i fotos: Podis per en Xavi Roca Jr.i la Judith Fores a la Copa Gironina de Bescanó 06/09/2009




Avui s'ha celebrat a Bescanó la 1ª prova de la Copa Gironina de BTT 2009.
En Xavi Roca Jr. ja té la seva primera copa, ha estat aquest matí a Bescanó, que ha disputat la seva primera cursa. Brillant actuació del menut del club acabant en 2on lloc de la seva categoria, en un circuit de 2 Km's.
A la cursa de 30 km's el guanyador absolut ha estat en Francesc Freixer del Bicis Esteve amb un temps de 1 hora, 26 minuts i 21 segons.
A la cursa de 20 Km's, el guanyador ha estat en Gerard Alvarez (Cadet 2on any) amb un temps de 57 minuts i 34 segons, en aquesta mateixa cursa (20 Km's) i tenim en Jaume Vilar del CC Serinyà-Cendief que ha acabat en una molt bona 6ª posició de la seva categoria (veterà 50).
En la cursa de 20 Km's, apuntar que les corredores del CC Serinyà-Cendief, la Judith i la Laia Fores, encara que tenen llicencia d'infantils de 2on any, en opinió dels arbitres haurien de fer 4 voltes a un circuit de 1,5 Km, que és el que tindrien de fer per la seva edat, però com l'any passat, han volgut corre amb les Fèmines cadet que tenen 2 anys més que elles i disputar la cursa de 20 Km's.
La Judith, 3ª i la Laia 4ª han acabat per darrera de l'Anna Mª Salcedo i de la Miranda Agustí, que fa poques setmanes ha revalidat el títol de campiona d'Espanya.
En la cursa dels 30 Km's hi participavem 3 corredors del club. En Joan i en Xavi no s'han classificat perquè han entrat fora de temps degut a que en Xavi Roca Jr. ha acabat la cursa dels Pre-benjamins quan la cursa de 30 Km's ja feia més de mitja hora que s'havia donat la sortida. En Joan ha esperat que el Pre-benjamí masculi del club acabés, per sortir amb el seu pare i fer la cursa, es per això que han arribat fora del control horari.
La meva actuació ha estat bastant lamentable, no m'he trobat bé i mica en mica espero agafar ritme per arribar dignament el 4 d'Octubre a Puigcerdà.
Classificacions:
FELICITATS A TOTS CAMPIONS!!
CC Serinyà