diumenge, 4 d’octubre del 2009

DOBLET A LA TERRITORI PUIGCERDA: 1ª JUDITH FORES / LAIA FORES 2ª

Avui s'ha disputat a la capital de la Cerdanya, la TERRITORI PUIGCERDÀ marxa organitzada pel Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport del propi J.A. Hermida que ha anat evolucionant amb diferents recorreguts, millorant-ne la participació. En aquests moments es troba ben posicionada i és un referent de les marxes de btt, amb un gran potencial de projecció en el nostre país.

La Territori Puigcerdà, abans anomenada Territori Hermida, en essència, era o és una marxa de BTT que servia per fer un homentge al campió ceretà. Aquest any li han canviat el nom però segueix sent la mateixa marxa, dos recorreguts, bona organització i sortida i arribada al centre de Puigcerdà. Entre el public assistent s'hi trobava la seva dona i el seu fill.

Avui la primera posició de la Judith, així com la segona de la Laia en el recorregut de 30 Km's, ens fa una especial il.lusió als membres de l'equip, doncs les corredores del club l'any passat van participar-hi per primera vegada i entre tots, vam decidir, ja fa 12 mesos, que vindriem aquest any a guanyarla....i així ha estat.


Estem molt satisfets de com s'ha desenvolupat la cursa, en la línea de sortida hi havien fins a 13 fèmines disposades a aigualir la cursa a les nostres però no ha estat així. Sortida en baixada controlant a les adversàries i gas a fondo!!..gairebé 10 Km's de planer per afrontar-ne 5 de pujada moderada, trialera de baixada i un altre planer fins el poble de Puigcerda. Menys de dues hores de cursa i millorant en més de 20 minuts el temps del 2008.

Classificacions 30 Km's:http://www.puigcerda.com/agesndaesports/competicions/bttpuigcerda/resultats%202009/classificacio%2030%20Km.pdf

Classificacions 55 Km's:http://www.puigcerda.com/agesndaesports/competicions/bttpuigcerda/resultats%202009/classificacio%2055%20km.pdf


Lamentar que no hi hagués en Jose Antonio lliurant els trofeus, tal com va ser-hi l'any pasat.

FELICITATS NOIES!!

Com sempre agraïr la gran feina de tot l'equip de competició del CC SERINYÀ.



CC SERINYÀ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats a les bessones...