dilluns, 26 d’octubre del 2009

El CC Serinyà - CENDIEF a la 2ªPedalada MiBTT COMPEX de Torrelles del Llobregat.

Ahir diumenge l'equip de competició del CC Serinyà-CENDIEF va assistir a la MiBTT COMPEX, prova organitzada per la revista del sector, SOLOBICI.

"CENDIEF, La nutrició al seu servei" com tots sabeu, és un del principals patrocinadors del club que dóna nom i suport nutricional a l'equip de competició. La cara visible del CENDIEF, es en Jordi Sarola que amb la familia, es va desplaçar fins a Torrelles del Llobregat per mostrar-nos "in situ", el suport que hem tingut durant tot l'any.

Més de 800 esportistes i afeccionats a la bicicleta tot terreny no van voler perdre's la pedalada que està considerada com una de les millors de Catalunya.
Els amants de l'esport i del món del Mountain Bike no van voler faltar a la 2ª edició de la Pedalada MiBTT COMPEX, que es va celebrar a l'espai, Catalunya en Miniatura de Torrelles del Llobregat el passat 25 d'Octubre. La concurrència massiva de ciclistes va superar les millors previsions de l'organització amb més de 800 assistents.

La jornada ciclista va començar a les 7:00 del matí amb l'obertura d'inscripcions i el lliurament de dorsals. Als 650 participants que ja s'havien inscrit, es van sumar 150 que van optar per fer-lo el mateix dia de la pedalada.
Es va donar la sortida de la prova a les 9:30 pels corredors que es van atrevir amb el traçat llarg, que a última hora va haver de ser modificat a causa de les fortes pluges que es van registrar a la zona els dies anteriors. Una hora més tard, van sortir els bikers que havien optat per disputar la prova de 15 quilòmetres.

Els dos recorreguts estaven dissenyats especialment per assegurar la màxima emoció i adrenalina als participants i, alhora, poder gaudir d'un dels paisatges més inexplorats de la zona del massís del Garraf.
La MiBTT COMPEX va comptar a més amb la presència de coneguts personatges del món de l'esport com Rafael Botello, atleta paralímpic professional, Xavier Llobet , considerat un dels millors triatletas a nivell mundial i Israel Núñez, corredor professional de Mountain Bike, que no van voler perdre's l'apassionant circuit traçat en ple cor del Garraf.

Després de l'èxit d'aquesta 2ª edició, la pedalada La MiBTT COMPEX s'aferma com un dels esdeveniments esportius més destacats del ciclisme de muntanya gràcies al bon ambient de la competició, la gran capacitat de convocatòria i l'eficàcia organitzativa.

Pel que fa al resultat dels nostres corredors, destacar la molt bona actuació del triplet compost per en Joan Nicolàs, en Jordi Guinó i en Xavi Roca que van entrar tots tres en posicions capdavanteres.
Pel que fa a les corredores del Club, les bessones, Judith i Laia Fores van comentar al finalitzar la prova que a aquestes alçades de temporada i després de totes les curses que han disputat aquest any, les cames no responen del tot com elles voldrien, però que estaven satisfetes de la cursa realitzada i molt contentes de participar en una prova tant multitudinària com aquesta.
El conjunt de corredors del CC Serinyà-CENDIEF es van mostrar també molt satisfets per participar en aquesta cursa de renom a Barcelona.

CC Serinyà