diumenge, 18 d’octubre del 2009

Triomf final de Marc Trayter a l´Open d´Espanya Maraton.

A Paterna, la darrera data de l´Open d´Espanya de maraton, Marc Trayter (Northwave) ha fet una cursa impecable i ha aconseguit endur-se el títol en joc, en una cursa on Alejandro Díaz de la Peña (Extremadura Specialized) ha quedat finalment cinquè a la prova, després d'una punxada, i segon en l'Open i Francesc Fréixer (Bicicletes Esteve), vuitè a la prova, i tercer en la PowerBar Marathon BTT-Open d'Espanya XM 2009, competició que finalitzava aquest dissabte a Paterna del Campo (Huelva).

El duel Marc Trayter-Alejandro Díaz de la Peña s'ha resolt a favor del Gironí que al kilòmetre 38 treia ja 7 minuts 50 segons al seu immediat perseguidor i rival en tota la competició, Alejandro Díaz de la Peña, que ha punxat ja en el kilòmetre 10 i ha hagut de canviar la roda de darrera, fet que l'ha fet perdre posicions i opcions de victòria.
Trayter ha arribat a meta 15 minuts per davant dels grup format per Adolfo García (Dr Biike Granada) el local José Carlos Macías (Bicis Aitor) i Castilla. En cinquena posició entrava finlament De la Peña, que ha fet un gran esforç per atrapar al grup capdavanter i recuperar així places, però quedant-se a 50 punts de Trayter en la classificació final d'aquesta disputada edició del PowerBar Marathon BTT-Open d'España de Marató. Francesc Fréixer ha entrat vuitè a meta, aconseguint així mantenir la tercera posició del podi en la classificació final. En Fèmines, la victòria avui ha estat per María José Peralta, de Bicicletas Alva, segona ha estat Isabel Borrero del Bicis Aitor i tercera Muriel Bouhet.
Font:ciclisme.cat
CC Serinyà