dimarts, 10 de novembre del 2009

El CC Serinya-CeNDieF al Criterium de L'Hospitalet del Llobregat

Cartell de luxe pel Criterium Ciutat de L'Hospitalet

Les corredores del CC Serinyà-Cendief, Judith i Laia Fores han estat convidades expressament per l'organització a participar en aquest Criterium que dóna per acabada la temporada 2009. Així és com la setmana passada vam rebre l'invitació per participar en aquesta prestigiosa cursa que comptarà amb tots els cracks del ciclisme català i espanyol. La cursa d'infantils es farà a les 11 hores i la dels pros quan acabin els més petits.


Alejandro Valverde, guanyador de la Vuelta a Espanya i de la Volta a Catalunya, i Joaquim “Purito” Rodríguez, medalla de bronze en el mundial celebrat en Mendrisio, ambdós a l'equip Caisse d´ Epargne, posaràn el punt final a la present temporada diumenge que ve dia 15 de novembre en el Criterium Ciutat de L´ Hospitalet.
La 34 edició del Trofeu Ciutat de L´ Hospitalet, Memorial Pedro Zamora i Manuel Ortega Yeste, es disputarà en el ja tradicional circuit de la Rambla Marina de la localitat riberenca a partir de les onze del matí, amb una preliminar d'escoles i les proves d'eliminació i puntuació per a corredors professionals elite UCI.
Junt a les dues grans estrelles estaran en la Rambla Marina de L´ Hospitalet, entre uns altres, noms com els del campió d' Espanya Rubén Plaza del Liberty Seguros, Juan Antonio Fletxa del Rabobank, Xavier Florencio (Cervelo), Xavier Tondo (Andalucia Cajasur), Carlos Barredo (Quick Step), Alberto Losada (Caisse d´Epargne), Josep Jufré (Fuji Servetto), Eladio Jiménez (Loule Louletano) i Carles Torrent, Jaume Rovira i Sergi Escobar, tots tres de l'Andorra Grandvalira.
CC SERINYÀ