diumenge, 22 de novembre del 2009

Un altre titol pel CC Serinyà-CENDIEF. La Judith Fores es proclama guanyadora de la VIII COPA GIRONINA 2009.

Avui, les corredores del CC Serinyà, Judith i Laia Fores s'han emportat la primera i segona posició respectivament a la general de la VIII COPA GIRONINA de BTT 2009.

Amb la cursa d'avui a Sant Marti Vell es posa punt i final a la temporada 2009, la setmana vinent tenim la Marxa de Medinyà i d'aqui 15 dies la guiada de Serinyà, pero es pot dir que per curses oficials la temporada s'ha acabat.
I per ser la primera temporada del CC Serinyà-CENDIEF n'estem molt orgullosos de la trajectoria del club en tots els vesants, tant de lleure com de competició.
Les corredores del club han acabat un any molt bo, sense lesions, ni caigudes importants, però amb molta il·lusió, gràcies sobre tot, als grans companys d'entrenaments que tenen cada cap de setmana. Es l'il·lusió per seguir endavant que les farà més fortes, més persones, aquest esperit que se'ls hi ha inculcat des del club, serà el que les ajudarà a afrontar una nova temporada que de segur els hi depararà, esperem i desitgem, molts més èxits.

Per la Judith, aquest títol, és el tercer any consecutiu que el guanya (2007, 2008 i 2009) i s'hi afegeix als guanyats aquest 2009:
1ª OPEN LA SELVA
1ª CAMPIONAT DE CATALUNYA ESCOLAR
1ª CAMPIONAT PROVINCIAL
1ª COPA GIRONINA
1ª TERRITORI PUIGCERDÀ
1ª CURSA D'ALTA MUNTANYA "PAS DELS LLADRES"
2ª CAIXA GIRONA
2ª CAMPIONAT DE CATALUNYA

La Laia per la seva banda a fet una temporada excepcional i ha signat els següents resultats:
2ª OPEN LA SELVA
2ª CAMPIONAT DE CATALUNYA ESCOLAR
2ª CAMPIONAT PROVINCIAL
2ª COPA GIRONINA
2ª TERRITORI PUIGCERDÀ
3ª CAIXA GIRONA
3ª CAMPIONAT DE CATALUNYA
3ª CRITERIUM DE L'HOSPITALET (Carretera)

La Judith i la Laia estan molt contentes de la temporada ja finalitzada i volen mostrar el seu agraïment als patrocinadors del Club:

CONSTRUCCIONS I RESTAURACIONS JOAN NICOLÀS
CENDIEF. La nutrició al seu servei.
RAMADERIA ROCA
CÀRNIQUES JUIA
CÀRNIQUES CELRA
AJUNTAMENT DE SERINYÀ

També volen dedicar aquests títols als socis del Club, als familiars de la junta i a la junta del CC Serinyà pel suport que han rebut durant tot l'any.

Avui s'ha disputat a Sant Martí Vell la última prova de la VIII Copa Gironina de BTT. Amb una bona temperatura per l'època de l'any en que ens trobem. A les 09:30 h. s'ha donat sortida a les diferents categories.
En categoria Èlit era molt díficil que se li escapés la victòria a la general al corredor del Bicis Esteve, Francesc Freixer. En Èlit femení la victòria final ha estat per la corredora també del Bicis Esteve, Esther Hernandez.
Si voleu consultar el llistat de tots els guanyadors de la XIII COPA GIRONINA, seguiu aquest enllaç

http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Guanyadors_per_categories.pdf

Destacar la bona actuació en la cursa d'avui (01:16:54) del soci del CC Serinyà, Jaume Vilar que ha acabat en una molt bona tercera posició a la categoria Veterans-50.

FELICITATS JAUME VILAR!!
CC Serinyà.