dimarts, 29 de desembre del 2009

Calendari del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional 2010!

A falta de 3 mesos per l'inici de la competició, es fa públic ja el calendari del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional 2010 amb un total de set proves per arreu de la geografia catalana. Aquesta representarà la novena temporada en què el principal esponsor, Massi, patrocinarà i farà possible el campionat.

Banyoles (Pla de l'Estany), com ja comença a ser habitual, acollirà l'inici de la competició i tornarà a ser una de les cites més esperades de la temporada. En aquesta prova és on té lloc la presentació de tots els equips i on la paticipació acostuma a ser molt nombrosa amb algunes de les millors figures nacionals i internacionals. I és que l'ambient que es respira és d'autèntic mtb amb un públic que es reparteix per tots els racons del revirat circuit de Banyoles. Aquesta prova formarà part també del Superprestigi Massi 2010.


Julien Absalon (Orbea) en l'edició 2009 a Banyoles


Nombrós públic al circuit de Banyoles

Corró d'Amunt (Vallès Oriental) acollirà la segona de les proves del campionat 2010. I és que amb la seva ubicació geogràfica, amb els seus boscos al peu del Montseny, ofereix un dels circuits més ben valorats del campionat. Un circuit estret ple de corriols enmig de boscos d'alzines on la majoria dels bikers disfruten de valent.

A Flix, a la província de Tarragona, just al costat del riu Ebre, tindrà lloc la tercera de les proves del GP Massi 2010. La població de Flix ens tornarà a oferir un bon ambient de mtb i un circuït ràpid i divertit pels boscos del voltant del poble.


Sortida del GP Massi 09 a la població de Flix

Vall de Lord, en concret a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès), tindrà lloc la quarta prova del campionat. Aquesta formarà part del Superprestigi Massi 2010 i la població de Sant Llorenç ens tornaran a preparar un circuit tècnic d'autèntic mtb.
Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) serà la nova seu d'aquesta Copa Catalana Internacional 2010. Palautordera és una petita població ubicada als peus del Montseny que ja té ganes d'acollir la cinquena de les proves del GP Massi 2010.

Després de l'aturada estival, Calaf (Anoia) acollirà la sisena de les proves, i en aquesta edició no serà la final del Gran Premi Massi 2010. I és que enguany la final del Gran Premi Massi 2010 tindrà lloc a la capital catalana coincidint amb l'Outdoor Sports Festival (un gran festival outdoor) que tindrà lloc el dia 3 d'octubre a la ciutat de Barcelona.


Foto dels campions de les diferents categories. Octubre 2009, Calaf.

Així doncs, el calendari 2010 serà el següent:

•Banyoles (14 de març)
•Corró d'Amunt (21 de març)
•Flix (18 d'abril)
•Vall de Lord (9 de maig)
•Santa Maria de Palautordera (13 de juny)
•Calaf (19 de setembre)
•Barcelona (3 d'octubre)

Recordar que la temporada vinent torna la Volcat-Ara Lleida, la volta a Catalunya amb btt per etapes. Aquesta se celebrarà a les Terres de Lleida els dies 2, 3 i 4 d'abril coincidint amb Setmana Santa. D'aquí a pocs dies ja es publicarà el recorregut, els perfils altimètrics de les etapes i les dades d'interès. Per tots aquells que hi estiguin interessats, la inscripció ja es pot realitzar a través de la web.
ocisport.net