dissabte, 16 de gener del 2010

NOVETATS I FIXATGES 2010 CC SERINYÀ


Jokin Sudupe Mendizabal Sub-23

Miquel Prat Veterà-40


El 2009 ja és història i entre d'altres coses es recordarà com l'any de fundació del nostre club. Encetem el 2010 amb ganes renovades i moltes novetats, la primera anunciar-vos que l'equip de competició del club, aquest any, passarà a denominar-se CC SERINYÀ-CÀRNIQUES JUIÀ COMPETICIÓ, prenent el relleu a CENDIEF que segueix amb nosaltres com un dels principals patrocinadors del club, juntament amb CONSTRUCCIONS I RESTAURACIONS JOAN NICOLAS, RAMADERIA ROCA, CÀRNIQUES JUIÀ i CÀRNIQUES CELRÀ, també seguim comptant amb l'inestimable col.laboració de les següents entitats: CRIS, Centre d'estètica -PROXIM Supermercats-, -VA DE PAPERS- i la total implicació i soport del nostre -Ajuntament de Serinyà-.

A tots ells, moltes gràcies i agraïr l'esforç que estàn fent perquè la nostra passió pel ciclisme es pugui dur a terme en forma d'activitats i que en temps de crisi, que tots esperem s'acabi aviat, poguem tirar endavant aquest projecte que ens fa tanta il.lusió a tots els que fem del CC Serinyà el nostre club de ciclisme.

La segona novetat ve en forma de fitxatges pel nou any, com ja sabeu les corredores del club en el 2009 eren la Judith i la Laia Fores, que per aquest any han fitxat per un equip femení que la Cristina Mascarreras està tirant endavant. Des d'aquí, la junta en ple, i com a sòcies els hi volem desitjar molts èxits i el millor pel 2010, dir que sempre tindràn les portes obertes del nostre club pel que faci falta.

Es per això, que juntament al ja anunciat fixatge d'en Miquel Prat provinent del Bicis Esteve, ara toca anunciar-ne un de nou, té 22 anys, és del nord i es diu Jokin Sudupe Mendizabal, pel nom ja s'entreveu que no es del poble. Aquest noi es vasc i corrirà en el campionat de Navarra de BTT, no descartem que es desplaci a Catalunya per alguna cursa, però ja podem dir que els colors del nostre club seràn defensats, com a minim, al Pais Vasc. Aupa Jokin!!
Benvinguts a tots dos!!
Alguns membres de la junta participaran en curses de la comarca i de Catalunya, d'altres com en Joan N. i en Xavi R. s'estàn preparant ja fa dies per donar-nos alguna alegria en la Copa Catalana Internacional 2010.
CC Serinyà