diumenge, 28 de febrer del 2010

RECITAL DEL CC SERINYÀ-CÀRNIQUES JUIÀ A FONTCOBERTA: 7 PODIS

Fontcoberta va donar ahir el tret de sortida del Trofeu Caixa Girona de BTT Open Tactic 2010, que enguany arriba a la seva desena edició i que comptarà anb vuit proves puntuables.
El ciclista francès de Ceret, Hugo Drechou, integrat en la selecció francesa i el qual s'entrena amb el biker Julien Absalon, va proclamar-se el primer campió.

El trofeu va iniciar-se amb la bona acollida que havia tingut en edicions anteriors i va acumular 380 ciclistes per a l'estrena amb una participació de 160 inscrits a les categories de promoció; a més a més d'un grapat de participants provinents de diferenst regions de Bèlgica i França.
Drechou (Laguedoc Rousillon), el qual va ser campió de França i sisè del mundial de 2009, va ser el més fort a la categoria reina i va creuar la línia de meta amb més de vint segons sobre el corredor del Bicis Esteve, David Lozano. Finalment, l'elit Christian Collados va ser tercer al circuit d'onze quilòmetres i de gran dificultat.

Aixi es com es va iniciar ahir oficialment la temporada de BTT a les nostres comarques amb la disputa de la primera prova del Caixa Girona a Fontcoberta.
El CC Serinyà s'hi ha ben estrenat amb ni més ni menys que 7 podis aconseguits per 7 socis de l'entitat.

Ha estat un dia rodó, això que el circuit no era del gust de tots els corredors, sortida perillosa i circuit ràpid, però com sempre els nostres han demostrat que cap recorregut es difícil i amb ganes els objectius gairebé sempre s'aconsegueixen.

El dia ha començat molt bé, doncs en Xavi Roca Jr. del (Casanostra) un dels socis més joves del club ha acabat segon en la categoria de Prebenjamins. Tot seguit s'ha donat sortida als més grans, amb una mica més de retard que de costum, avui era perdonable, doncs era la primera cursa i també hi havia l'entrega de dorsals, els nervis...etc.

En fèmines Elit la Cristina Mascarreras (Conor-Forallac) ha acabat en segona posició darrera la Sandra Santanyes del (Trek-Lorca) en declaracions acabada la cursa la Cristina ha tret importància al resultat d'avui, a peu de pista ens ha comentat que tenia moltes ganes d'iniciar la temporada 2010 i que estava encantada de fer l'estrena del seu nou equip a la primera cursa del Caixa Girona.

En Veteràns 40 en Miquel Prat (CC Serinyà-Carniques Juià),.... què dir d'en Miquel "Tinker" Prat a aquestes alçades, doncs que és un crack!! Tot i tenir seriosos problemes amb el caset del canvi, perquè se li ha embolicat una enrradedera i només podia canviar amb els 3 pinyons més petits....ha guanyat!!! En Pere Batllori no ha pogut amb el nou lider de la categoria 40.

En categoria Esplai és on el club ha ocupat dos dels tres esgraons del podi, en Sixte Galia (CC Serinyà-Carniques Juià) brillant fixatge del nostre president per aquest 2010 ens ha obsequiat amb una segona posició que podia haver estat primera, però una baixada de rendiment en la segona volta ha privat en Sixte d'emportar-se la victòria final.

En una molt valuosa tercera posició, que ja us asseguro jo que li sap a gloria, s'alçava en Xavi Roca (CC Serinyà-Càrniques Juià). Aquest hivern en Xavi ha fet els deures i està fent uns bons entrenaments amb bons rodatges, peses..etc, per tant els resultats anirant vinguent sols, aquí tenim el primer.

En aquesta categoria destacar l'absencia d'en Joan Nicolas que s'està recuperant d'una petita intervenció, el podrem veure d'aquí dues setmanes a la Copa Catalana Internacional de Banyoles.

En categoria Cadet femení hi tenim les dues bessones del club, que formen part de la recient estructura creada per la Cristina Mascarreras, la Laia i la Judith Fores (Conor-Forallac) han signat un bon resultat, segona i tercera respectivament.

Felicitar en Carles Nadal i en Jaume Vilar per la seva participació en aquest cursa. Tanmateix, des de la junta del club, volem donar i donem el màxim impuls a tots els socis del CC Serinyà per la propera cursa on tornarem a veure aquests valents en acció.