diumenge, 21 de febrer del 2010

Les socies del CC Serinyà, Cristina Mascarreras, Judith i Laia Fores ja disposen de les noves Conor WRC Team XTR M6.

Divendres passat les corredores del CONOR - FORALLAC es van desplaçar a Navarra, per visitar les instal·lacions de Conor. Les components del recent creat equip femení de BTT, Judith, Laia i Cristina van visitar Conor per passar una bonica jornada amb la seva gent i recollir el material nou per aquesta temporada 2010 ja que el seu inici està molt a prop.

Després de mostrar-lis les instal.lacions i la cadena de muntatge, els mecànics van posar a punt les noves bicicletes, la Conor WRC Team XTR M6 i la Conor WCR Carretera Carbon Team Ultegra, unes bicicletes molt competitives que de bon segur donaràn moltes alegries pel seu alt rendiment.

L'equip CONOR - FORALLAC vol agraïr la confiança que ha dipositat Conor en elles i per descomptat també el bon tracte rebut per part de tot el personal de Conor i especialment a Eduardo Orbaiceta. La jornada va acabar amb un dinar en un típic restaurant basc de la zona, havent dinat i volta cap a casa que a l'endemà tocava entrenar amb més il·lusió, si cap per estrenar el nou material.
Amb tot, l'equip ja està totalment definit i a punt per a la seva estrena en competició, diumenge vinent 28 de febrer en la prova inaugural del Caixa Girona a Fontcoberta.

Els patrocinadors per aquesta temporada 2010 són:
CONOR
FORALLAC
INVERSE
TERRES DE L'EBRE
MAXXIS
POWERBAR
CATLIKE
MAVIC
BOLLE
Als quals l'equip també vol agraïr la seva confiança perquè el primer equip femení de BTT sigui una realitat aquest 2010.

Des del CC Serinyà desitgem molts èxits i tota la sort del món a les tres sòcies del club.

CC Serinyà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, sort i ànims a les tres! A tope!!!

David Molinero

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pels ànims!! Ens veiem aquest diumenge a Fontcoberta!!!

Cris

Ramon Lozano ha dit...

Gas i anims!!enhorabona a la laia i judit i atu cris que segexis com fins ara!!
Que tingeu bon inici de temporada!!