dimecres, 19 de maig del 2010

2 Hores resistencia BTT Bikeshow de Barcelona

Amb tantes activitats aquest passat cap de setmana, gairebé, no ens dóna temps a penjar tot el material fotogràfic que disposem. Podeu comprovar que tant al CAIXA GIRONA, com a la IV Marxa Les Goges-Rocacorba, com a les 2 hores de resistencia a Barcelona el club hi ha estat representat amb corredors i socis.
Ja hem donat fe de la bona marxa dels resultats al Caixa Girona i la més que brillant actuació a la general del campionat dels nostres corredors, especialment en Xavi Roca i en Miquel Prat. Ara us vull parlar dels bons resultats que van obtenir les tres socies del club a les dues hores de resistencia al bikeshow de Barcelona.
La cursa era en un circuit al voltant del Forum de nomes 1,7 Km's. Es tenia de competir per parelles, per tant, la Judith i la Laia van anar juntes i la Cristina va fer equip amb la Miranda Agustí. En categoria Elit Femení va guanyar la parella Santanyes-Pacios, seguit per la Cristina Mascarreras-Miranda Agustí, en tercera posició va entrar l'equip format per la Judith i la Laia Fores.

ENHORABONA A TOTES !!!!