diumenge, 16 de maig del 2010

Gran actuació dels nostres corredors al Caixa Girona de Figueres (FOTOS)





Avui s'ha disputat a la capital del Alt empordà la cursa de BTT Trofeu Caixa de Girona- Gran Premi Challenge Eurodistricte Espai Català Transfronterer a Figueres. És la vintena edició d'aquest campionat regional, el més important d'Espanya, per tradició i nivell competitiu. Com a novetat de la cursa d'avui a Figueres dir que també ha estat puntuable per la Guak Challenge Eurodistricte Espai Català Tranfronterer de BTT juntament amb la cursa de la Pic Esteille del Boulou (Vallespir-Catalunya nord). L’organització a anat a càrrec del L'associació Brefig, el Esport Ciclista Figueres i l'assessorament tècnic del Club BTT els Senglanassos.

La sortida i arribada de la cursa ha estat al Pavelló d'Esports de la capital Alt Empordanesa. El recorregut balisat d´11 quilòmetres ha transcorregut pels voltans del Castell de Sant Ferran, un dels atractius d'aquesta cursa és que des de diferents punts del castell de Sant Ferran es pot veure la totalitat del circuit. Tot i que Figueres està situat al bell mig d'una plana el recorregut ha sigut molt exigent amb constants pujades i baixades, a l'estil de les curses disputades a Banyoles o Avilés. El vent, com gairebé sempre ha estat protagonista tota la matinal ciclista.

Però anem al gra, avui en Xavi Roca ha fet un altre pas per endur-se el Caixa d'enguany, desprès d'una setmana dura d'avions i de viatjes trans-oceànics amunt i avall amb el consecuent jet-lag, no tenia molt clar quin seria el seu comportament en cursa però les seves cames han respost molt bé i amb la ajuda del seus companys s'ha emportat la tercera victòria de la temporada.
A la primera volta en Xavi Roca anava a remolc del grupet davanter, comandat en tot moment pel duet format per en Sixte Galia, que avui estava pletòric, i en Joan Nicolàs. Ha estat a la segona volta on en Xavi s'ha posat les piles hi ha atacat per endurse'n la victòria, sempre amb el permís d'en Sixte, en Joan Nicolàs, que ha entrat quart, se li ha escapat la tercera posició per uns escasos 10 segons i l'Albert Roca ha entrat a 1:53 del seu germa Xavi.
Destacar també la gran actuació d'en Sixte Galià, en Joan Nicolàs i l'Albert Roca que ha entrat en segona, quarta i setena posició respectivament.
A la categoria de veterans-40 en Miquel Prat ha entrat en tercera posició a 3:16 d'en Perto, dir en favor d'en Miquel que aquesta setmana ha fet la "Tracks del Diable", en tres dies, per qui ho desconeixi és una ruta de 220 Km per la comarca d'Osona. amb 7450 metres de desnivell positiu acumulat.
Els socis més petits del club, en Xavier Roca Jr. i la Lidia Nicolàs també han disputat la seva cursa en categoria benjamí, ens han dit que s'ho han passat molt bé i que repetiran a la propera cursa.
FELICITATS A TOTS!!!!
Recordeu que la propera cursa es el proper 27/06 a Cassà de la Selva.
CC Serinyà