diumenge, 2 de maig del 2010

Noves fotos del tripet del CCSerinyà-Càrniques Juià a Tossa de Mar

Avui s'ha disputat a la bonica ciutat costanera de Tossa de Mar la 4a prova del Caixa Girona d'enguany i com es caracteritza en els nostres corredors avui s'han tornat a deixar la pell en un circuit ràpid amb molta arrel, corriol, pista, pujada, baixada i al final amb pluja i tot.
Fins a tres podis dels nostres corredors (2 esplais i 1 veterà 40). En l'apartat dels Esplais cada cursa que passa, en Xavi Roca és més líder que mai i no té ningú que li faci sombra, però avui en Joan Nicolàs s'ha posat les piles i una mica més i li dóna una sorpresa en Xavi.
Destacar el resultat aconseguit per en Joan que avui ha acabat en el 3er esgraó del podi a poc més d'un minut d'en Xavi. Com diem la general dels Esplais està comandada per en Xavi Roca amb un coixí de més de 30 punts de diferència amb el segon classificat que és en Javier Gomez de l'Impuls Medes.
En veterà 40 en Miquel Prat es mostra intractable i encara que avui ha acabat 3er. Volem dir que no ha guanyat, però el mèrit el té igual doncs en Miquel sempre està al podi i són aquests resultats amb aquesta eficaç regularitat que esperem el portaràn a guanyar la general del campionat i un gran triomf per ell i pel club. En Miquel lidera el campionat amb una diferència de 9 punts respecte en Pere Batllori del CC Banyoles.
Avui la Judith i la Laia també s'han acostat fins a Tossa, doncs el cap de setmana vinent tenen doble cita a la Vall de Lord on s'hi disputarà la Copa Catalana i l'Open d'Espanya, és per això que avui ha estat més un entrenament de qualitat que no pas una cursa "a ganivet", tot i així ho han fet molt bé i han acabat 2a i 3a respectivament.
Des d'aquí volem fer un recordatori i una menció especial a en Jaume Vilar i en Jordi Guinó que ultimament han patit problemes físics, però que molt aviat tornaràn per donar canya....salut companys!!
Moltes Felicitats a tots!!
La propera cursa sera el 16/05 a Figueres.
CC Serinyà.