dilluns, 14 de juny del 2010

5ª Marxa BTT Fontcoberta-Ogassa-Santa Mª de Palautordera


Gran participació del CC Serinyà a la V Marxa popular de Fontcoberta i inmillorables resultats assolits per alguns dels nostres socis. A destacar, la brillant reaparició dels companys i socis del club, en Jordi Guinó (2a posició marxa curta) i en Jaume Vilar (5a posició tambe a la marxa de 15 Km's). En Jordi i en Jaume, han estat unes setmanes de baixa per llurs problemes físics, i no han pogut entrenar ni gaire, ni fort, però vistos els resultats aconseguits a Fontcoberta sembla que han tornat amb la força d'un junior de primer any.
Enhorabona nanus!!!!!!!

També destacarem dues participacions més, una la victòria del nostre soci i corredor del club "tinquer/Miquel Prat" a la durísisima i tecnica cursa d'Ogassa, on el biker del CC Serinyà a assolit la primera posició.
Molt bé Miquel!!!!!!!

I l'altre a Barcelona, en aquest cas a Santa Maria de Palautordera s'hi disputava la V prova de la Copa Catalana Internacional, on les socies del club, acabaven la cursa en les següents posicions: Judith (3a) i la Laia (4a) (Conor - Forallac). Aquests resultats els hi permet, a falta de dues curses liderar la classificació general de la CCI d'enguany.

Socis i socies com podeu comprovar, al CC SERINYÀ tenim escampats "riders" i "bikers" arreu on hi hagi una cursa i un dorsal per posar a la bici.....eps!!, també sabem que una excursió amb un bon esmorzar mai el deixarem escapar.

Salut i enhorabona a tots!!
Ens veiem aquest proper diumenge a la marxa de Maià.

CC SERINYÀ.