dilluns, 28 de juny del 2010

Triomfs de la Judith i la Laia al Superprestigio MASSI - Open de España

Aquest passat diumenge les germanes bessones i socies del CC Serinyà es van proclamar vencedores (Judith) i sots-campiona (Laia) del Open d'Espanya 2010. La Judith (Conor Forallac) va guanyar la ultima cursa disputada a Port-aine, a mes de 2.000 metres d'alçada, aquest resultat li va donar automaticament el triomf final al campionat estatal de la regularitat, per la seva part la Laia (Conor Forallac) en acabar en segona posició de la cursa, tambe es va fer amb la segona posició del podi final. En tercer lloc va quedar la corredora de Madrid, Sara Bravo,(Cadalso) campiona del Open d'Espanya 2009.
Com deiem al principi, es va celebrar a l'estació hivernal Gran Pallars-Port Ainé l'última prova puntuable del Superprestigi Massi-Open d'Espanya de BTT. Uns 150 bikers es van aplegar en aquesta matinal per disputar les dues curses que definirien les classificacions finals d'aquesta xallenge.

A les 10 h es va donar la sortida a la primera cursa, reservada als corredors de les categories júnior, màster-30, màster-40 i fèmines amb quatre voltes a un exigent circuit de 5 km. La victòria va recaure en el màster-30 Agustín Navarro (Pedro Cuervo), amb 34 segons de renda sobre Óscar Juárez (Cerámicas Onda), segon, i José María Guerrero (Centauro Negro), tercer. El primer classificat júnior ha estat Antonio Santos (Todo Bici), mentre que en fèmines la barcelonina Anna Villar (Ayala) ha refermat el seu triomf final en el Superprestigi Massi imposant-se a Rocío Gamonal (Caixanova) i Cristina Mascarreras (Conor Forallac).
Ara toca preparar els campionats d'Espanya que es disputan a Barcelona el proper 18 de juliol.
FELICITATS CAMPIONES!!!!





1 comentari:

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITAS CAMPIONES......!!!!!!!!!!!!