dilluns, 26 de juliol del 2010

25/07 Castellfollit-Beget-Camprodon-Vall del Bac-Castellfollit. Primera de les sortides que hem fet aquest estiu, prepareu-vos per les que venen!!



Hem tret la polç a la bici de rodes primes i tornem-hi!!...de nou amb la bici de carretera fent les excursions que solem realitzar per aquestes dates.
Ahir diumenge, 25 de Juliol i dia de Sant Jaume vam fer la clàssica de Beget, sortint des de Castellfollit de la Roca per enfilar cap a Oix on ens esperava la primera de les diferents pendents que afrontaríem. La llarga i respectuosa pujada fins a Rocabruna (amb un tram de 3 km amb mes del 10 % de pendent sostinguda).
Un cop a Beget els socis del CC Serinyà van disfrutar d'un bon esmorzar, amb truites de pernil, de formatge i tonyina...aquests tius son uns "craks" menjant sa, pero vaja...algun troç de cansalada també va caure..jajaja. Vam acabar l'àpat celebrant Sant Jaume, doncs a la colla n'hi havia dos de Jaume's, un servidor i en Jaume Vilar.
Amb la panxa plena i després fer l'empedrat de Beget ens quedavan uns 16 km's de pujada, llavors el més dur ja estava fet. Baixada fins a Camprodon passant per la Colònia Estevenell a ritme "durillo" fins a Sant Pau de Seguries. La tornada per la Vall del Bac és molt emocionant i tranquila pel trànsit de vehicles, aixó si, s'ha d'anar amb atenció per les pendents i les velocitats que s'agafan.

Agraïr als socis del club la participació i implicació en aquesta i totes les sortides que el club esta orgaitzant.
LA SETMANA VINENT ANEM CAP A VALLTER!!!!!!!!!!!!!!!!
CC Serinyà