diumenge, 17 d’octubre del 2010

Fotos de la marxa popular de SerinyàGairebe un centenar de socis, simpatitzants i amics del CC Serinyà han participat a la marxa organitzada pel nostre club i l'Ajuntament del nostre poble, destacar l'inestimable colaboració del nostres socis que hi han posat la logistica organitzativa tan avui com dissabte, marcant el circuits i acompanyant els tre grups perque tot sortis be, com aixi ha estat.
Hem disenyat tres recorreguts i estem molt contents perque la participació ha estat molt alta en tots ells. En acabar les tres marxes l'Ajuntament ens tenia preparada una gran botifarrada que ha anat molt be per tots el corredors.
A l'entrega de premis, com tambe a la marxa llarga hi ha asistit el batlle del poble, Josep Antoni Ramon, l'acompanyaba en aquest acte, en Joan Nicolas com a president del CC Serinyà que han entregat el trofeu al participant mes jove i pel no tan jove.
Agrair a la gent del poble la participació a la marxa i que l'any vinent poguem repetirla.
CC Serinyà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola nois, ja se que era una marxa, però he vist massa gent sense casc...sobretot mainada, i els grans haurien de donar exemple.
apa ciau.