diumenge, 3 d’octubre del 2010

La Judith i la Laia trionfen al GP Massi de Montjuïc.


Superfoto amb un supercrack.

Judith Fores (Conor-Forallac) s’ha erigit campiona del GP Massi Copa Catalana Internacional de BTT en categoria cadet femení, després de reforçar la defensa del seu liderat amb una victòria excel.lent a la setena i darrera prova del calendari. La ciclista sòcia del CC Serinyà, que arribava amb una considerable renda de punts, no ha volgut especular amb les matemàtiques i s’ha mantingut al capdavant de la prova des de la primera volta fins al final de la cursa, en un circuit dissenyat pels voltants de la muntanya de Montjuïc.

La jornada s’ha disputat amb molt bon temps i tot i que han aparegut alguns núvols, la humitat i la xafogor s’han deixat notar a la fase central del dia.

La Judith campiona i la Laia sots-campiona de la CCI 2010
Per altre banda, destacar la gran actuació de la seva germana bessona la Laia Fores (Conor-Forallac) que li ha anat trepitjant els talons tota la cursa a la Judith, entrant a poc mes de 50 segons de la guanyadora. Les corredores han acabat en primera i segona posició de la cursa i també de la general del campionat.

Al final fi de festa, entrega de trofeus de la cursa i imposició de maillots als campions/nes del certamen.
A aquests triomfs, s'hi ha d'afegir els conquerits a l'Open d'Espanya i als Campionats de Catalunya, celebrats a Tavascan, on les sòcies del CC Serinyà també van aconseguir la primera i segona posició.

Amb aquesta cursa es posa punt i final a una més que brillant temporada 2010 amb el Conor-Forallac, equip comandat pel binomi Mascarreras, Carles i Cristina, des d'aquí us volem donar les gracies per l'oportunitat que ens heu ofert aquest any participant en el primer i únic equip femení de BTT d'Espanya.

2 comentaris:

BICIOCIMAN ha dit...

MOLT BÉ CAMPIONES.......!!!!!!!!!!!
FELICITATS...!!!!!!!!!!!!

BICIOCIMAN ha dit...

vaja superfoto..........
m'agrada molt..
Tres Craks de la bici en una mateixa foto.
Felicitats..............